КАЈГАНА ФУДБАЛСКА ПРЕСМЕТКА! (недела, ЈБТ, 18:00 ч.)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Финтата е што и тие од Скопје повеќе би гледале, отколку што би играле. Значи ова Фејсбуков и форумиве цела младина ја оглупеа. Еве, за да не биде толку рано закажуваме за другата сабота. Мислам дека 7 дена се доволно за да се соберат 12 души, така? :)

Финтата е што и тие од Скопје повеќе би гледале, отколку што би играле. Значи ова Фејсбуков и форумиве цела младина ја оглупеа. Еве, за да не биде толку рано закажуваме за другата сабота. Мислам дека 7 дена се доволно за да се соберат 12 души, така? :)

за малку ќе се изластев, ќе се прошетав, ама немаше да биде за џабе.
ај наредната сабота, здравје.

Рано е 7 дена,толку треба за да се размисли само,дај им уште толку за загревање.:smir:
Јас радо би дошол,ама не сум у моментов во Скопје.Следна прилика,ќе дојдам да ви покажам по некоја финта.:icon_lol:

Пак ќе ти речат дека е рано :)

Еве рачунај ме као сигурен за наредна сабота. :)
+1

А ако прднам у кревет и рипнам и се искршам ? :icon_lol:

Иначе и на дожд иаме играно... :D

А ако ви заврне наредната сабота? :icon_lol:
Фудбал на дожд е една од најдобрите работи.
Иначе пиче сум и ја и не можам да играм оти имам една РУПА во коленово од вчера. :)

Што направи лигава на шампиони... Се гледачи.

Има некој што уствари знае како се шутира топка на форумов?
Има. :smir:

Сеа, ќе има или нема, пошто ја сум моментално во Скопје, па да искористам да се растрчам.:helou:

Има. :smir:

Сеа, ќе има или нема, пошто ја сум моментално во Скопје, па да искористам да се растрчам.:helou:
Не денес друже, другата сабота :)

ja bi dosol da igram ali mnogu ste golemi da mu se snevidi ke me ubiete od sutiranje

Л О Л ги читам постовиве и си викам ееееее да ти ебам интернет и фејсбук и форум и курови и врагови... добро бе да му ебем матер.. ај ја незнам нога да кренам затоа не идам да играм али барем викендов цел парк цела стаза и патот до бутел го извозев!!! мрднете од место бе станете од тоа компиутерите.. цела зима ја прележавте и ја преседевте пред компиутер... размрдајте се малце немора фудбал прајте нешо возете трчајте скокајте играјте... Ејсид.. брат до сеа гледам само 2ца сте.. до сабота.. чисто сумљам дека ке ве има 12мина... али ај.. се надевам ке се соберете... ако не.. нека е со помин :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom