Кајгана елка 2009

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Лани избиравме Кајгана елка зa 2008 и најмногу гласови имаше елката на Мистичен.
Дали ќе ја одбрани титулата и годинава :)?

Ајде прво да ги видиме најдобрите елки а потоа ќе има и гласање. Прво мора слики.:vozbud:

Еве ќе почнам со мојата елка :pipi:
Моe дело :)
f_Copy2ofHPIMm_c28ebe8.jpg

не се познаваат црвените сијалички:( али ок е :)

Лани избиравме Кајгана елка зa 2008 и најмногу гласови имаше елката на Мистичен.

Ајде прво да ги видиме најдобрите елки а потоа ќе има и гласање. Прво мора слики.:vozbud:

најдобра елка:pipi:

Их, колкава елка. Мојана уште не е накитена и сигурно нема да ја ставам тука, не се споредува со оваа.
Нови лампиони и нова елка моите не купиле од `85 ебате.:toe:

Браво за живците што си китела волика елка!

знам дека сликата е лоша, ама апаратот ми го зема мајка ми така да бев приморана елката да ја сликам со мојот телефон(два мегапиксела без блиц!)

првата слика е целата елка, не можев да сликам со сијаличките(бела боја, да биде во склад нАли) пошто изгледаше матна сликата. на втората слика сликав од поблиску за да се види комбото на лампионите - по најнов тренд според продавачката кај што ги купував, сребрено со бакарно-црвенкаста:pipi:

инаку јас и сестра ми се изнамачивме, ама мислам дека вредеше..*

* умре циганката што ме фалеше..

Ае, јас ги ставив повеќето постови од темава под елката. :(
Бидејќи само 5/6 членови постираа дека сеуште немаат наместено елка, ќе ги причекаме и другите 24 000+ членови да го кажат истото, па после ставајте слики од елките.

Значи ако имате некој коментар за одредени елки, ви се допаѓаат... не ви се допаѓаат слободно пишувајте. Ако веќе сте ја наќитиле својата елка и имате слика од истата, постирајте ја. Тоа што бара темата, тоа. Кога ќе се насоберат повеќе елки ќе ставам и анкета, па ќе можеме и да гласаме.

пис

Преубава е. Чувствувам дека ќе биде и најдобра:icon_lol::helou:

росонерка петка ти е елкава
особено ме бендисува дедо мразот со гитарата
бравос

росонерка петка ти е елкава
особено ме бендисува дедо мразот со гитарата
бравос
Ја ипак мислим клавир има Дедо Мразот :pos:
И да не сум скроз офтопик,јас кој ќе ја сликам елката ќе ја прикачам,не за натпревар,чисто за восхитување,да не бидете победени :)
Сега за сега фаворит ми е од Росоњерка елката :)

Ја ипак мислим клавир има Дедо Мразот :pos:

Не е секој музикален и не ги знае инструментите :pos:

Денес мајка ми нови лампиони купила ама се заборавила не ни имавме кај да ги ставиме треба нова уште поголема елка:)

Треба уплоад да направам со сликиве :icon_lol:

Некој има дедо мраз а некој доги мраз и вистинска елка :smir:

B1.jpg

ELKA.jpg

Некој има дедо мраз а некој доги мраз и вистинска елка :smir:

B1.jpg

ELKA.jpg

кучето баш ти е убаво, а и баш убаво ти текнало да накитиш вистинска елка(you will get my vote)

Не знам за вас али на баба ми е најубава:pos2:

Attachments

• Elkata.jpg
    Elkata.jpg
    96,2 KB · Прегледи: 11
Росоњерка за сега е лидер. Јас да ја сликам елката нема више да го посетите форумов, лампиони неам земено од 86, сијаличките едвај трепкаат. А ја немам накитено можда 7-8 години, ја забораив и како изгледа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom