Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Ако имате Веро или Тинекс,најверојатно го има во нив,со нив има склучено договор за дистрибуција.
Инаку,навистина,какви се впечатоците?
Мене лично,најинтересна ми е колумната на Дарко,со контра отворено писмо до Бранко Црвенковски (одличен ремет за Бранко Геровски и неговиот Груевски).
Само спорт е малку подбацено,ама се на се,за тираж од 15.000 во Скопје,сите броеви беа инстантно разграбани
И јас сабајле отидов да земам. Абе турканици имаше, се гужваа луѓето за да купат Кајгана весник. Едвај дојдов на ред и јас.
Супер е дечки, се согласувам со Мац)).![]()
Не ми треба доказ, еве изданието во рака ми е. Тука на штулов изгледа се претплатиле.
Ај погледнете кој датум е.
Да ве ребравме ќе ви кажевме вчера во 00.00,кога дојде втори април.
Јас го сликав,ама бидејќи Миланез штрајкува дека со фотошоп ги правиме,не ви ја ставам сега за уште малце да се копкате дека не е вистина.
Тие што беа сабајле на киоск,си го купија.
И не им ставајте слики на неверниците,нека си живеат во свој имагинарен свет.
ооооооооооооооо дечки го зедов.... закон е весников...
она што мене најмногу ми се допаѓа е средината... :je::je::je:
кој вест бе... ова е многу подобро
абе а го реши некој судокуно ???
јас пробав ама не ми одеше...:uvo:
ај јас ојдов да го читам:salut:
За судокуто решението ти е на 43 страна,ако веќе толку се мачиш.
А за средината,кхм,7 дена дебатиравме која слика да оди,помеѓу 300 фотографии.
Ако ти се допадна денешнава,чекај да ја видиш таа утре што следува (мојот фаворит)

па видов дека има некои кои сеуште не беа одлучени дали е лага или вистина па... да биде поинтересно... ту мејк мај деј...Фала,повелете на ремет и следниот први април.
Јован,одличен тим-плеј имавме,иако ништо не беше однапред договорено.
Excellent (Monty Burns style) :zlo:

:kez::kez::kez:

the_best69 напиша::pos2::pos2::pos2:
Браво браво.......шегава ви беше ТОП немат шо.
А мојте да стајте на насловна микс од некој од коментариве на овие кои поверуваа.![]()
Фала,повелете на ремет и следниот први април.

лелелелелелелелелелеле:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Ааааааа
Ги прочитав првите неколку страни и се залетав да го купам(демек сум задоцнила јас веќе).Само среќа што заврнало надвор па решив да почекам па престане,читам до крај и што да видам АПРИЛИЛИЛИ:pos2:
:bravo:

лелелелелелелелелелеле:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
дефинитивно најзакон првоаприлска шега....
штом пали и на 3ти април ...![]()