КвикСилвер
Модератор
- Член од
- 28 март 2010
- Мислења
- 4.547
- Поени од реакции
- 5.856
Џенцките го окупираа форумов
Ајдее, сите мушки почнаа виртуал дејт гледам
Ајдее, сите мушки почнаа виртуал дејт гледам
BastardИзвини шо каснам ама зборам на телефон со неа, после ќе попраам муабет со тебе
Хахаха.. а кој рече дека сум сингл !? ~Ако вака им се додворуваш на жениве у реалност, да претпоставам зашто си сингл
Женско? абе брат. о ја.. сестро де.. сеа дозанвам :\ Океј ете да не биде дискриминирана и рокнрола и она е активна ( ама ств мислев дека е машко ЛОЛ )Се осеќам дискриминирано
Добро и онака повеќето мислат дека сум машко, штом ми се обраќаат со друже и брат.
Ејјј нее фер вака!!!Епа чим никој не се тепа за тебе, те частам утре кафе !? Само немој да испаднеш и ти некоја бивша .... :S
Не ми расипувај сеа кафе и сфати веќе дека не идеме.. ~Ејјј нее фер вака!!!
Рокенрола немој да одиш со него на кафе, и мене вака ме лажеше
Не се прај дека ти си ме оставил. Не можев до пред некој месец да те откачам, секој ден ѕвонење, пораки ово оно глупостиНе ми расипувај сеа кафе и сфати веќе дека не идеме.. ~
Ето видиш. 90% од форумов пред да им кажам мислат дека сум машко. :tv:Женско? абе брат. о ја.. сестро де.. сеа дозанвам :\ Океј ете да не биде дискриминирана и рокнрола и она е активна ( ама ств мислев дека е машко ЛОЛ )
Вкрстен оган тако зван женска беља..Таруно, бегај, те уништија.
Така ми делуваш по муабетов :star:Хахаха.. а кој рече дека сум сингл !? ~
Ето видиш. 90% од форумов пред да им кажам мислат дека сум машко. :tv:
Така ми делуваш по муабетов :star:
Жити се праќај ми линк на ПП од сликава од кај ја најде, си ја ставам на фб да ми бидеА еве го спственикот на машките јузери
:tv:
еете ја причината зашто киднаа за пинта на кајчето џенцкиве
Оф леле.. пак сонуваш. Јас морав да сменам форум за да имам малку мир од тебе, ама еве пак тука си ме нашла.... Ах, сеа пак ќе треба да менувам... :/Не се прај дека ти си ме оставил. Не можев до пред некој месец да те откачам, секој ден ѕвонење, пораки ово оно глупости
По кој муабет „ај на кафе“... Ти кафе пиеш со машки особи само коа немаш дечко !? Чудна филозофија бога ми или можеби имаше нешто друго на ум !? ХмммТака ми делуваш по муабетов :star: