Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ногу ебачи се појавија 2011, мене страв ме фана камо ли нив.
Трај не збори, нема џенцки ни за ЛЕК. Со лупа да ги бараш не моеш да ги најдеш.
Ко на пример темава, типично женска тема а се мушки се јавија со предлози.
Шо му се деси на форумов, кој знае. Мада и она шо го спомна Лорд Драгон држи вода..
Колку само не е женска темаако типот има флека во неговата кола, треба тој да си ја исчисти... зошт на женската би и било гајле
![]()
се извинувам за офтопик, помоќно беше од мене![]()
Женска е бе. Tипот си има флека на седиштето од колата, не знае како да ја избрише и бара совет. И по некое непишано правило треба женски коментари да преовладуваат а не машки
Ако прашал како да смени свеќица на колата би бил обратен соодносот на коментарите))
Си бркат домаќинските работи се е домаќинка до домаќинка !
Можеби женските повеќе се упатени во светот на флеките, но никогаш во историјата не требало да се грижат како би исчистиле флека од сперма на седиштето од колата бидејќи и немаат такви обврски:baeh:
Кхм!
Прво, немам дечко.
Второ, немам кола.
И трето... знаеш дека најчесто флеките се во колите на машките бидејќи тие повеќе возат коли, па така да тој проблем е многу повеќе застапен меѓу машката популација.
Е сега ќе ги навлечеш![]()
Штом има ваква тема, изгледа се :icon_biggауч. не се веројатно до тооолку, така?
Ок, имам дечко![]()