Викаа крај свет ќе било у 2012 па да се искористи шо се можеНогу ебачи се појавија 2011, мене страв ме фана камо ли нив.
Колку само не е женска тема ако типот има флека во неговата кола, треба тој да си ја исчисти... зошто на женската би и било гајлеТрај не збори, нема џенцки ни за ЛЕК. Со лупа да ги бараш не моеш да ги најдеш.
Ко на пример темава, типично женска тема а се мушки се јавија со предлози.
Шо му се деси на форумов, кој знае. Мада и она шо го спомна Лорд Драгон држи вода..
Колку само не е женска тема ако типот има флека во неговата кола, треба тој да си ја исчисти... зошт на женската би и било гајле
се извинувам за офтопик, помоќно беше од мене
Можеби женските повеќе се упатени во светот на флеките, но никогаш во историјата не требало да се грижат како би исчистиле флека од сперма на седиштето од колата бидејќи и немаат такви обврски :baeh:
Женска е бе. Tипот си има флека на седиштето од колата, не знае како да ја избрише и бара совет. И по некое непишано правило треба женски коментари да преовладуваат а не машки
Ако прашал како да смени свеќица на колата би бил обратен соодносот на коментарите ))
Кхм!Си бркат домаќинските работи се е домаќинка до домаќинка !
Тоа е зашо женските не ги земаат дечковците од дома, туку обратно. Нека напрае дечко ти флека од сперма на седиштето oд твојата кола па ќе видиш дали ќе имаш или нема да имаш таква обврскаМожеби женските повеќе се упатени во светот на флеките, но никогаш во историјата не требало да се грижат како би исчистиле флека од сперма на седиштето од колата бидејќи и немаат такви обврски :baeh:
Чисто да ве испровоцирам да се појавите на темата за да видат дека ве има де :helou:Кхм!
Е сега ќе ги навлечешПрво, немам дечко.
Второ, немам кола.
И трето... знаеш дека најчесто флеките се во колите на машките бидејќи тие повеќе возат коли, па така да тој проблем е многу повеќе застапен меѓу машката популација.
ауч. не се веројатно до тооолку, така?Е сега ќе ги навлечеш
Штом има ваква тема, изгледа се :icon_biggауч. не се веројатно до тооолку, така?
Ок, имам дечко