Кај е жена'та ти?

• Креатор на темата Креатор на темата awgaghaf
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Отсега и на You Tube

(Абе јас ако те научам кој си)Куро ќе ми јајш ..(Ако те научам). Ебате педер ебате .(Абе ќе ти ебем)... Абе шотебам .(Абе). Абе пичка ти матер ..(Ќе запамтиш). Шо бе да тибам ..(Ќе запамтиш ти кој е).. Абе шо ќе запамтам ..(абе ќе ти го ебам племето). Абе мрш пичкати матер ..(Те знам кој си). Абе да тибам газо мајчин .(То познав на гласот,ќе ти ебам племето).. Шо ме познаваш бе ... Абе јас ќе тибам газо мајчин ... Викни ја таму оди кој одмор ми се клеца незнам шо да прам збеснав од сабајле за клецање ... Та женати драпа мадиња кузнај кај оди пичку матер ..(Абе ти не клецаш таму кај шо треба)....xD xD xD xD

оти е глуп :vozbud:
-Прајслес е делот кога овој(работодавачот :)) не му дава да се искаже на мажот :):)

Не е цело 11 минути трае иначе типциве завршија во затвор,со последниот што го дупеа дојди кај началникот овој со пушка отишол кај него :pos2: вака станало таму
Иначе фраериве се во затвор

Не е цело 11 минути трае иначе типциве завршија во затвор,со последниот што го дупеа дојди кај началникот овој со пушка отишол кај него :pos2: вака станало таму
Иначе фраериве се во затвор
Ја го немам слушано целото :( Дај прати на ПП ако го имаш???

Ја го немам слушано целото :( Дај прати на ПП ако го имаш???
Кајгана прва го објави тоа аудио клипче, не знам дали го имаат уште во архивата?
Колку сум се смеел, на мажот не му држи газот варен боб и не прекинува, сака да знае кој ја ебава жената му :vozbud:

Да не сме ние битолчаните остатокот од Македонија ќе нема на шо сеир да фаќа :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom