Кафулињата во БИТОЛА

• Креатор на темата Креатор на темата Southpark
  • Време на започнување Време на започнување
да бе Бог да го прости,мене ко ми кажаја не ми се верваше!врвам еден ден покрај горна со кола гледам некролог....сообраќајка ќе напраев кочејки да го видам...добро не беше за него некрологот ама навистина умре....лудило чоече...:)

The Blob напиша:
да бе Бог да го прости,мене ко ми кажаја не ми се верваше!врвам еден ден покрај горна со кола гледам некролог....сообраќајка ќе напраев кочејки да го видам...добро не беше за него некрологот ама навистина умре....лудило чоече...:)

Хахахахаха...добро што имаше врска некрологот да се спомнува ако нема врска за него:) хехехехе кома си брат..закон!:zver:

абе на горната гимназија на врата беше залепен некрологот (јас претпоставив за него),ама бил за некојси професор (или професорка) појма неам кај предавала.....нема веза :)

Volkswagen напиша:
Абе инфинити ОК...ама ...некако народот ми е...„видете ме иам пари и иам јаки пички”...жените „ај да видиме кој е најубаФ и има најпоќе пари и по можност да има BMW"

не е точно, за да излезеш во дискотека нормално е дека ти требаат пари и тоа така треба да биде....се што е луксуз е скапо а тоа е луксуз што значи нема што тука.

а тоа имам јаки пички, пари и тн....глупости....не велам не ,има такви спонзоруши ама не се сите тоа , има 10% можеби максимум се друго си е ОК .
немој ти вака со предрасуди

така е апаш! ама 10%...................................NOOOOT! :)
можда 15% :) мајтап!

The Blob напиша:
така е апаш! ама 10%...................................NOOOOT! :)

хаха на Борат ми звучиш :vozbud:

иначе да во горната учев пред 2 години завршив , мора да се припазуваат големите мисли ....и знајш зато таков потпис :toe:

И фати сега летната шема,џоа топло е... и кај да се оди? Нигде. Поарно ќе го мерам корзото,отколку да ом Магнет или во некое друго такво фенси место. Ми се блуе од такви места,освен во одредени расположенија.

Па за Битолските кафичи би рекол дека се некако изживеани и здосадени. Чад од цигари безвезе музика... Поарно е чоек да прошета по корзо и правец дома...

Dzish напиша:
Па за Битолските кафичи би рекол дека се некако изживеани и здосадени. Чад од цигари безвезе музика... Поарно е чоек да прошета по корзо и правец дома...
Апсолутно се согласувам.Не нудат ама баш ништо.

Аха...хахахаххахахахаххахаха.
НоЧниот клуб Расчекор е затворен ради тепачка и недавање фискални сметки. Значи,НЕ.
Сега Инфинити е најдобар ноЌен клуб.

`Ангелче` напиша:
Сега Инфинити е најдобар ноЌен клуб.
Хахахахахахахахахахахахахахахахаха
Тоа ноќен клуб смени го во ноќно кафанче

JuveFan напиша:
Хахахахахахахахахахахахахахахахаха
Тоа ноќен клуб смени го во ноќно кафанче

Каааако не кафанче.
НоЌна меана е Инфинити бе :pos2:

ЕЈ...тие што сакаат да се оладат...да си поминат убаво...лаф муабет...музика...(од кола :) ) Бујрум на фонтана (кај музејот), можеме и кајганџиски собир да си напрајме...

Е сеа немало Бт места, не дека има кузне колку, ама сам ако не си напрајш инетересно да ти е кој ќе ти напрај...

НЕ знам мене отсекогаш Интермецо ми е без конкуренција,можи дека сеа дури дојдов во Бт и се ми е уште недосадно,после би го ставила новото мислам Инстинкт беше ама поќе ми е за денски за на кафе, а од после 12 само Инфинити и нишо друго...

А во принцип ко ќе размислам поубо, стварно и немаме некој најт лајв...
Се се врти околу Интермецо и Инфинити

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom