- Член од
- 26 јануари 2007
- Мислења
- 2.702
- Поени од реакции
- 27
OsAmA напиша:Imam slusnato za nokniot zivot vo Bitola i bil mnogu dobar a isto taka i kaficite
Тоа се дезинформации :tv:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
OsAmA напиша:Imam slusnato za nokniot zivot vo Bitola i bil mnogu dobar a isto taka i kaficite
FLiX напиша:Ama ВПШ(ваша последна надеж) е најдобро место мислам![]()
ok ok ne mislam nisto losoApash напиша:ВПШ не е ваша последна надеж:nenene: него ....ваша последна шанса

zafrknata напиша:Ако не си направите самите да ви е убаво кој друг?
Поголем град - повеќе опции.outcast напиша:Како кој? Градоначалникот, се знај :star:
Шала.
Инаку кафичите се далеку од супер, но тоа не значи дека не можиш да си поминиш убаво. Проблемот е во малиот диверзитет, но со оглед на таа населеност, тоа е и сосема очекуваноПоголем град - повеќе опции.
И зошто мислиш дека кафичите се далеку од супер, во која смисла?zafrknata напиша:Не сваќам што сакаше да кажеш. Значи Битола како втор по големина град во Македонија има или нема?И зошто мислиш дека кафичите се далеку од супер, во која смисла?

Проблемот е во малиот диверзитет
А за коментарите за кафичите можеш да прочиташ на друга тема, доста е дискутирано. клик овде. Морам да излезам сега, ќе дискутираме друг пат :helou::pos2: Во ред али друго ми беше муабетот. Прво викаш кафичите се далеку од супер после викаш поголем град - повеќе опции што би значело како што подспомнав Битола како втор по големина град (значи голем за во нашите простори) има повеќе опции и после кажуваш за диверзитетот (монотонија).:pos2:outcast напиша:Зошто да не ме сфатиш?
...што значи дека нема голема разновидност, оттаму следува дека или брзо се губи интерес и станува монотоно, или пак воопшто не е интересно од стартА за коментарите за кафичите можеш да прочиташ на друга тема, доста е дискутирано. клик овде. Морам да излезам сега, ќе дискутираме друг пат :helou:
поздрав
.Оф леле, муабетов ти е стрижено-бричено.zafrknata напиша::pos2: Во ред али друго ми беше муабетот. Прво викаш кафичите се далеку од супер после викаш поголем град - повеќе опции што би значело како што подспомнав Битола како втор по големина град (значи голем за во нашите простори) има повеќе опции и после кажуваш за диверзитетот (монотонија).:pos2:
Сега или јас тебе или ти мене чкртајнци мозокот :kez:![]()
.
И уште нешто и на скопјани им се има здосадено градот што значи колку и да е голем пак нешто недостасува и пак останува она ако не сме ние тие кои ќе си направат да има е забавно, кој друг?
Нема везе, еве јас сум подолго време во Скопје и тврдам дека изборот е неспоредлив со она што се нуди во Битола.outcast напиша:Оф леле, муабетов ти е стрижено-бричено.Нема везе, еве јас сум подолго време во Скопје и тврдам дека изборот е неспоредлив со она што се нуди во Битола.
Бај д веј, дали на ресенчани му се има здосадено градот?
А, и за болдираното: ти се восхитувам на имагинацијата.
P.S. Дали барем прочита нешто од темата која ти ја пратив во линкот?
не реков дека можи да се споредува ама и таму некогаш се здосадува. Друго за ресенчани појма немам али мислам дека кога излегуваат само за да бидат излезени без никаква забава да си направат, сигурно дека ќе им биде досадно, преубав град со многу глуп менталитет. И да ја разлистав темата донт вори само сакав да кажам дека било да сум Ресен, Битола; Охрид,Скопје,Демирхисар (местата каде сум била по кафичи), јас си правам да не ми е досадно и не ми е:smir:zafrknata напиша:не реков дека можи да се споредува ама и таму некогаш се здосадува. Друго за ресенчани појма немам али мислам дека кога излегуваат само за да бидат излезени без никаква забава да си направат, сигурно дека ќе им биде досадно, преубав град со многу глуп менталитет. И да ја разлистав темата донт вори само сакав да кажам дека било да сум Ресен, Битола; Охрид,Скопје,Демирхисар (местата каде сум била по кафичи), јас си правам да не ми е досадно и не ми е:smir: