Кафичите во БИТОЛА

• Креатор на темата Креатор на темата Southpark
  • Време на започнување Време на започнување
nisto posledno vreme bezveza e epten mi se zdosadi od starite mesta nema nisto novo

FLiX напиша:
Ama ВПШ(ваша последна надеж) е најдобро место мислам :)

ВПШ не е ваша последна надеж:nenene: него ....ваша последна шанса

Apash напиша:
ВПШ не е ваша последна надеж:nenene: него ....ваша последна шанса

izgleda bev pijan ko pisev greska napraj :)

ama magnet ne e nisto posebno mnogu e dosadno nekako tamu, sega milenium super go napraja ubo mesto gledam

Абре во Битола кафичите се супер ги има многу и многу ретко да нема каде да се оди и исто така младината се повеќе и повеќе излегува по ресторанти што значи е супер, додека пак тоа што ви било глупаво или не знам уште што не тоа вие самите треба да си го решите. Ако не си направите самите да ви е убаво кој друг?

zafrknata напиша:
Ако не си направите самите да ви е убаво кој друг?

Како кој? Градоначалникот, се знај :star:
Шала.

Инаку кафичите се далеку од супер, но тоа не значи дека не можиш да си поминиш убаво. Проблемот е во малиот диверзитет, но со оглед на таа населеност, тоа е и сосема очекувано:toe: Поголем град - повеќе опции.

outcast напиша:
Како кој? Градоначалникот, се знај :star:
Шала.

Инаку кафичите се далеку од супер, но тоа не значи дека не можиш да си поминиш убаво. Проблемот е во малиот диверзитет, но со оглед на таа населеност, тоа е и сосема очекувано:toe: Поголем град - повеќе опции.

Не сваќам што сакаше да кажеш. Значи Битола како втор по големина град во Македонија има или нема?:toe: И зошто мислиш дека кафичите се далеку од супер, во која смисла?

zafrknata напиша:
Не сваќам што сакаше да кажеш. Значи Битола како втор по големина град во Македонија има или нема?:toe: И зошто мислиш дека кафичите се далеку од супер, во која смисла?

Зошто да не ме сфатиш? :)

Проблемот е во малиот диверзитет

...што значи дека нема голема разновидност, оттаму следува дека или брзо се губи интерес и станува монотоно, или пак воопшто не е интересно од старт :) А за коментарите за кафичите можеш да прочиташ на друга тема, доста е дискутирано. клик овде. Морам да излезам сега, ќе дискутираме друг пат :helou:

поздрав

outcast напиша:
Зошто да не ме сфатиш? :)

...што значи дека нема голема разновидност, оттаму следува дека или брзо се губи интерес и станува монотоно, или пак воопшто не е интересно од старт :) А за коментарите за кафичите можеш да прочиташ на друга тема, доста е дискутирано. клик овде. Морам да излезам сега, ќе дискутираме друг пат :helou:

поздрав
:pos2: Во ред али друго ми беше муабетот. Прво викаш кафичите се далеку од супер после викаш поголем град - повеќе опции што би значело како што подспомнав Битола како втор по големина град (значи голем за во нашите простори) има повеќе опции и после кажуваш за диверзитетот (монотонија).:pos2:
Сега или јас тебе или ти мене чкртајнци мозокот :kez::pos: :pos: .
И уште нешто и на скопјани им се има здосадено градот што значи колку и да е голем пак нешто недостасува и пак останува она ако не сме ние тие кои ќе си направат да има е забавно, кој друг?

zafrknata напиша:
:pos2: Во ред али друго ми беше муабетот. Прво викаш кафичите се далеку од супер после викаш поголем град - повеќе опции што би значело како што подспомнав Битола како втор по големина град (значи голем за во нашите простори) има повеќе опции и после кажуваш за диверзитетот (монотонија).:pos2:
Сега или јас тебе или ти мене чкртајнци мозокот :kez::pos: :pos: .
И уште нешто и на скопјани им се има здосадено градот што значи колку и да е голем пак нешто недостасува и пак останува она ако не сме ние тие кои ќе си направат да има е забавно, кој друг?
Оф леле, муабетов ти е стрижено-бричено. :tapp: Нема везе, еве јас сум подолго време во Скопје и тврдам дека изборот е неспоредлив со она што се нуди во Битола.

Бај д веј, дали на ресенчани му се има здосадено градот?

А, и за болдираното: ти се восхитувам на имагинацијата.

P.S. Дали барем прочита нешто од темата која ти ја пратив во линкот?

outcast напиша:
Оф леле, муабетов ти е стрижено-бричено. :tapp: Нема везе, еве јас сум подолго време во Скопје и тврдам дека изборот е неспоредлив со она што се нуди во Битола.

Бај д веј, дали на ресенчани му се има здосадено градот?

А, и за болдираното: ти се восхитувам на имагинацијата.

P.S. Дали барем прочита нешто од темата која ти ја пратив во линкот?

:pos: не реков дека можи да се споредува ама и таму некогаш се здосадува. Друго за ресенчани појма немам али мислам дека кога излегуваат само за да бидат излезени без никаква забава да си направат, сигурно дека ќе им биде досадно, преубав град со многу глуп менталитет. И да ја разлистав темата донт вори само сакав да кажам дека било да сум Ресен, Битола; Охрид,Скопје,Демирхисар (местата каде сум била по кафичи), јас си правам да не ми е досадно и не ми е:smir:

zafrknata напиша:
:pos: не реков дека можи да се споредува ама и таму некогаш се здосадува. Друго за ресенчани појма немам али мислам дека кога излегуваат само за да бидат излезени без никаква забава да си направат, сигурно дека ќе им биде досадно, преубав град со многу глуп менталитет. И да ја разлистав темата донт вори само сакав да кажам дека било да сум Ресен, Битола; Охрид,Скопје,Демирхисар (местата каде сум била по кафичи), јас си правам да не ми е досадно и не ми е:smir:

What can I say...lucky you!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom