Кафанска музика

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување

Дали слушате кафанска музика?

• Вкупно гласачи
    111
oy maj gat!
за таквата музика велам-:ban?: :banned::shok: :pov::violent1: :buum: :lud: :zid:
кој сака да си врши самоубиство... повелеле
уф полошо нешто од таква музика не сум чула :icon_evil

По дома ... ретко, зависи од расположение. Во кафани и на секаков вид прослави - секако :icon_lol:

кафанска музика воопшто не слушам , ама еве неколку дена приморана сум да слушам оти комшијата под мене секоја вечер си прави журки со кафанска музика. Абе удав невиден.

а зашто пола од вас, глумат дека као, не слушаат? е тоа нервира повеќе од музиката.

Затоа што не слушаме. Мислам, лично јас не слушам, да ме убиеш ако знам една кафанска песна:smir:

Коа идам у биртија, не слушам сигурно БукаШејд, него кафанска музика уз алкохол и салати, малати и слично :)

Неможам да кажам дека не ја сушам, за срека добро слушам, а со тампони во уво не влегувам по кафани хехехе значи понекогаш сакал или не слушам кафанска музика што незначи дека нон стоп ја слушам....

слушам кафанска музика, понекогаш и по дома по цел ден слушам...мора малко да се слуша неможе така :smir:

Мразам глупава кафанска музика, турбо фолк и такви срања! Ги мразам сите комерцијални песни на светот. I listen only to ROCK music, yeah!

DE GUSTIBUS NON EST DISPUTANDUM.TOMA , TOZOVAC...SE KLASIKA, AMA OVA KURVICINJATA SE TOTAL SHIT!!!

слушам кафанска музика, понекогаш и по дома по цел ден слушам...мора малко да се слуша неможе така :smir:

во право си, си треба човек да послушува малко кафанска музика..чисто онака...:wink:

Мора кафанско бее...да се расположаш да се опушташ да се поднапииш да скршаш нешто.. и да се расположаш малце :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom