Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
..од каде што престанува љубовта и настапува рамнодушноста...[MkD]Scout напиша:Се прашувам од некни од каде почнува неверството.
нема друг начин на сваќање. или го правиш или не. јас помислувам и сакам да имам секс со luisana lopilato. тоа ме прави неверен? тоа значи дека сум ја изварал девојка ми? глупост. што ќе се случеше да можевме мисли да читаме...
....
земи го примерот погоре. си помислувам да имам секс со бијонсе. штетно е тоа? се шетам у гтц со другари.... глеам тоб девојка, си помислувам како сум со нејзе... тоа е неверство? или имам очи и имагинација и смеам да ги користам?
тоа е твој начин на сваќање. што е перверзно и извитоперено? тоа што ќе се соблечеш сама дома? и некој од токио(на пр.) ќе те гледа и обратно? тоа е желба на некои, па и забава. ништо страшно и штетно. дали чет на мсн го сваќаш како неверство? "dirty chat"?
Неверството почнува во главата.Кога едниот почнува да си прави филмчиња со други личности и размислува како да ги реализира.