Каде за први мај?

• Креатор на темата Креатор на темата Македон91
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дома.
Спиев како човек до 12 и пол. Сеа лежам и мљацкам кока кола и чекам скара.
Подобро отколку под дрво скриен со мокри чорапи и неискористена решетка за скара под мишка.

Што, први мај било?
Заборавив да погледнам доле десно...

Хехе.... па како и секогаш.. пред пи си :D

Настан и никаде,, :) да бев Македонија ке имаше до даске од Шетајне:))

хоме...
бутам месни нарезак ко стока пијам густо сокч4енце:pos2: и ги меркам колачите сеа коа ќе им викнам :vozbud:

бољи дома отколку на некоја планина целиот мокар го да ме фатило цунами :vozbud:

Сепак само дома си останав и топ си поминувам сам(ако сака некоја женска дур не се стемнило или ако сака и откога ќе се стемни може да ми се придружи).

Таму каде што бев и на 30 април, каде што ќе бидам и на 2 мај или било кој друг рандом ден, оваа година немам дури ни чувство дека е празник.

На времето барем ништо не работеше тој ден и така луѓето ќе воочеа дека е празник и треба да се одмара негде, а прошетав прееска низ Центар и све живо беше отворено.
Не го „славам“ оваа година.

За Дојран бев супер си поминав само многу гужва и дожд ова она ама се снајдов некако сите хотели ги прошетав никаде нема место па најдов еден супер хотел и така си поминав за 1ви мај до година здравје подобро само ако е убаво времето да нема дожд :)ЧД.

Иако врнеше дожд си поминав супер

За Дојран бев супер си поминав само многу гужва и дожд ова она ама се снајдов некако сите хотели ги прошетав никаде нема место па најдов еден супер хотел и така си поминав за 1ви мај до година здравје подобро само ако е убаво времето да нема дожд :)ЧД.
eee i ja sakav da odam za dojran ama voa vremeto glupo ja zaeba cela rabota
a inaku narod imase li kako bese

Си останав дома.
Врнеше дожд и не можеше да се отиде никаде во природа.:toe:

Јас сум кај pece_mkd заедно со Clen 7, него нешто глава го боли. Цел ден се заебаваме, пуштаме пораки со честитки за песни, а богами и многу испивме. Бунар, Пола литро жта, и Скопско, џигеров ќе експлодира...:tv:

топ помин....се разбира Кучково, заврна, па се засолнивме во старата(престарата) куќа од дедо ми, скара се праеше под чадори, смеење до солзи, пиење....вечер продолжуваме пак!!!!:cug:

Прекрасен помин, незаборавно искуство иако попладнето малку врнеше.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom