Каде за први мај?

• Креатор на темата Креатор на темата Македон91
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Први мај е комунистичка нова година.
Комуњарите ја слават и се веселат.

пошто не ни се оди по ливади оти ке биди преполно луѓе и грдо ке биди , ке одиме крани. ако заврни имаме две приколки ... уживанција цел викенд

На викендица кај другар ми..позз за него :)

Na suvi laki Orazden planinata tamu ima prekrasni vodopadi i toa mislam deka bea 13 taka da koj saka bujrum ke se vidime tamu

Зависи до времето какво ке биде, викаат нешто лошо ке било... али најверојатно со пријателите во природа, рандом место некое...

Дома. Сама, релаксирано и опуштено..цел ден пред tv и pc.
едвај чекам :pipi:

На село, во викендица кај една другарка. Не ми е гајле за времево искрено, и да врне ќе си влеземе внатре, ќе си муабетиме, ќе одмараме - уживанција.

Кај другар у backyard...ќе праиме скара :)

1 ви Мај... дежа ву :tapp: се е веќе видено,скари,чад, музика турбо фолк, многу останато ѓубре насекаде...:kesa:

Во Охрид со друштво од СК и ОриЃанки... 1 Мај......Можам да замислам што ке биде на Водно,браќата од Шутка( бела панталона,каиш што се врти,бела кожна ципела):helou:

Кучково изгледа со некое друштво на другар ми жената му, само времево да е добро.

Поима немам кај ке идам, послеизгледа по дома (ако мојте киднат негде) ,башка сум 600 метри надмоска така немора да идам на други места :)

ке одам со друштво на турија-браната во околината на струмица. :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom