Каде за нова година?

• Креатор на темата Креатор на темата The_Grim
  • Време на започнување Време на започнување
ратхаус е градски совет бе неписмењаци. :icon_mad:

иначе з анова година, кутија петарди и на плоштад..

The_Grim напиша:
Mislam deka ne spomna ПИЈАЊЕ!!! :pos:
Два пати го споменувам бе еееј, млатикуре едно. не за друго. Тука, кај што сум, се редефинира пијањето. Не ко кај нас, ами дур не попаѓаш на улица, и после да те станат со уште алкохол.

За Новагодина на РАБОТА:::::ММЕ кој ме тераше да станувам Др.

А за вас селјаци шо ке одите на плоштат ве молам носете панцер и шлем да не биде ко лани.:raz:

поздрав до сите

Кај мене дома со мутавите мои и не би сакала (од сега си знам) да сум на никое друго место!:music4: :pijan: :ojea:

Posto najverojatno ke bidam prinudena da ostanam vo Skopje, bi sakala da ostanam doma iskreno (mada znam deka nema da bide taka) nekako bolje mi e toa nego istite varijanti sekoja godina - kafana ili kafic. Ako imate nekoja originalna i dobra ideja slobodno predlozete.

MarthaGraham напиша:
Posto najverojatno ke bidam prinudena da ostanam vo Skopje, bi sakala da ostanam doma iskreno (mada znam deka nema da bide taka) nekako bolje mi e toa nego istite varijanti sekoja godina - kafana ili kafic. Ako imate nekoja originalna i dobra ideja slobodno predlozete.

Земи ја мојата ако остануваш дома ... миксета, звучници, микрофони и пејте! Ако не си поминеш убаво ... прави ми што сакаш:pishtoldz :pos: :pos:

Сеуште незнам каде.....
А и најверојатно ни на 31 нема да знам каде.....:icon_roll

MSV напиша:
Сеуште незнам каде.....
А и најверојатно ни на 31 нема да знам каде.....:icon_roll

Се глеаме на полоштад...

Носи бела ружа за да се познаеме, ние сме Цела екипа ќе не познаеш по букетот :)

jas odam nekade...ama pojma nemam kade im rekov "drushtvo odlucete kade i javete mi na 31 ako ostanuvame ovde, a cetiri - pet dena porano ako planirate da odime nekade nadvor od nasava makedonija"...taka da ke vi kazam shto odlucile...mene mi e seedno...ke bide i toa kako i sekoja godina...

moTaro напиша:
Се глеаме на полоштад...
Ааааа....НЕ!!!!:ne:
Не ми се умира зашо некој шпонец у Крушопек бил весел па се распукал со калашот......:icon_roll

Па за оваа нова година планирам во Битола да ја славам, кај едно другарче што седи под кирија во куќата, со големо друштво... колеги и колешки од факултет и некои познаници од Битола и така, а втора варијанта е ако не испадне ништо од ова во Битола да се иде во Кавадарци баш кај ова другарчево што седи под кирија со негово друштво во Кавадарци кои половина и повеќе ги знам...

That's It

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom