Каде за Нова Година и каква желба сакате Дедо Мраз да ви исполни?:)

• Креатор на темата Креатор на темата Flatron13
  • Време на започнување Време на започнување
Дедо Мраз

Минатата година посакав една мала желба за мене и за сите кајганџии, ама не ми ја исполни, еве оваа година пак ќе ти повторам, во случај да не си ме слушнал;)

За сите кајганџии им посакувам по една мала вила во Маврово, по еден мал двосед ферари, по едно мало саатче ролекс, по една мала диплома за било кое директорско место, едно мало ајфонче со мали пораки за мала среќа, љубов и здравје

П.С Затоа што малите работи го правеле животот поубав :pipi:

Во ресторан со друштво.

За Нова Година сакам:

1. Здравје и среќа во домот.
2. Мир во светот.
3. Ајфон 5 :D

Дедо Мраз

Минатата година посакав една мала желба за мене и за сите кајганџии, ама не ми ја исполни, еве оваа година пак ќе ти повторам, во случај да не си ме слушнал;)

За сите кајганџии им посакувам по една мала вила во Маврово, по еден мал двосед ферари, по едно мало саатче ролекс, по една мала диплома за било кое директорско место, едно мало ајфонче со мали пораки за мала среќа, љубов и здравје

П.С Затоа што малите работи го правеле животот поубав :pipi:
за мене може и една мала кока-кола :D

за дочекот веќе си разервиравме во кафанче со друштво
а инаку како и секоја год така и оваа, скромен сум, посакувам 4 нешта:
-здравје
-среќа
-мноооогу успех на факс :icon_mrgr: (оди фати книга)
-љубов

Џабе ви се желби да пишувате, кога Дедо Мраз нема Фејсбук профил......јас затоа немам желба. Иначе во Мома ќе славам....

би сакал еден билет до америка/швајцарија ама во еден правец

Јас во пред новогодишната еуфорија си фатив златна рипка, и кога и ги кажав трите новогодишни желби ми рече "ај поарно изеди ме"...сеа се плашам да му ги кажам моите желби и на дедо мраз :coffee:

Али овој ќе ти ги исполни..Услов:Еднаш одпозади :pos:

За нова година во ресторан со друштво, а од Дедо Мраз сакам:
1. Здравје и среќа
2. Почесто да фаќам на спортска
3. БМВ Х5 :D
4. Манчестер Јунајтед да освои тројна круна

Да се положи GMAT со над 700 и TOEFL со над 100 и на своју вољу, ризик јак и мила душа колко може да се фати стипендија за мастерс студии по МБА или финансии во Канада.
smileys-praying-278449.gif

I'm your bitch Santa. ;)

Со другари за нова година ќе одам, а вие каде? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom