Каде прават убави палачинки?

Палма имаат специфичен вкус. Во Харизма палачинките ми се најубави. Нутела измешана со малце млеко. Кремот се топи. И башка има преку 40 видови палачинки. Одамна немам јадено, но чинам исто е.
Баш вечерва ќе тргнам на палачинки, само незнам каде. Сакам да пробам нешто ново. Каде е Енрико?

Палма имаат специфичен вкус. Во Харизма палачинките ми се најубави. Нутела измешана со малце млеко. Кремот се топи. И башка има преку 40 видови палачинки. Одамна немам јадено, но чинам исто е.
Баш вечерва ќе тргнам на палачинки, само незнам каде. Сакам да пробам нешто ново. Каде е Енрико?
Лептокарија - Карпош 3 :)

Тие од Плаза де Торос, дефинитивно не се за препорачување. :X3:
И јас ептен ретко кога јадам палачинки надвор, некако тешки ми се. Ама колку што ме држи помнењево, мислам дека доста ми се допаднаа во Четири сезони во Аеродром. :D
Мислам дека беа убави и во Џовани... не знам, стварно, матно ми е некако. :noze:

Кога бев во Домини за десерт порачав палачинка............, дефинитивно најдобри палачинки имаат. Какви палачинкари, какви глупости, во Домини е најубава палачинката.
А надвор од Македонија, можам да кажам дека добри палачинки прават во Велинград, Бугарија.

:)

Тие од Плаза де Торос, дефинитивно не се за препорачување. :X3:
И јас ептен ретко кога јадам палачинки надвор, некако тешки ми се. Ама колку што ме држи помнењево, мислам дека доста ми се допаднаа во Четири сезони во Аеродром. :D
Мислам дека беа убави и во Џовани... не знам, стварно, матно ми е некако. :noze:
Потврдувам за Џовани, убави се. Триаголни и фино полни внатре. :X3:

Во Енрико. Една е 80 од оние со банана, ореви и крем, 160 е порција. Панкреасот после тоа се мачи како црнец во јужен САД :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom