Каде оваа зима?

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
Веб-сајт
www.kajgana.com
Зима. Зимски распуст. Бела идила. Милини...

Кратко и јасно. Каде оваа зима?(зимовање)

Јас ќе одам на скиење, али од дома треба да решиме дали Копаоник или Јахорина. АЛи има време...

Вие?

во Дубаи и за нова година и за зимски распуст за мене сепак нема зима

По селава низ Македонија....
Ке развиваме селски туризам и ке промовираме слободна употреба на марихуана за лечење на ишијас на забите,тромбоцитоза на газот,чешање под мишки и слично...све сами тешки болести...:pos2::pos2:

Исто како Бонгот. Дома, ќе уживам и ќе се релаксирам, а може да скокнам и некој ден до Нижополе или Крушево, ама ептен кратко..2-3 дена.

Исто како Бонгот. Дома, ќе уживам и ќе се релаксирам, а може да скокнам и некој ден до Нижополе или Крушево, ама ептен кратко..2-3 дена.
Magarevo e bolje!
Inaku planiram da otidam do Kozuv, slushnav golemi investicii imalo samo posle bozik na nedela dena ili taka neshto! :salut:

Прво у Дојран на лизгање на езеро и на “читање“, а после до крушево на скијање и рекреација т.е. трезнење:)

Прво во Софија за Нова Година и на шопинг,па после на семинар во Крушево со друштво и планираме у маврово со друштво,топ распуст ќе биде глеам ја....:vozbud:

Дома на топло ќе си уживам. Каква Шапка какво Маврово дома на топло покрај нет ако даде господ да ми се стави има на кајгана да се испостувам да кренам на 2000 поста и ќе си уживам

На Пелистер ратракот е расипан, а на ски-терените почна да растат малди молики така да и годинава ке нема ски сезона. Од друга страна пак има идеални места за прошетки низ природата така да со добро друштво се е супер. Си велам дека ке одам ако не повеќе барем на еднодневни прошетки за викенд.

На работа, :zlo: 2008ма поголемиот дел од зимата ќе го потрошам на реновирање и опремување :) се разбира ако најдам слободно време - а ќе најдам барем за викенди - ќе ги мазнам ски стазите на Маврово, се надевам и на Кожуф :) иначе да отсуствувам на подолго време не верувам, освен ако не го вклучиме патувањето од 9 дена некаде помеѓу крајот на јануари и средината на февруари, сеуште не е одреден точниот датум :)

дома... со книгичките... во јануарска сесија ќе треба да дадам најмалце 6 испита.. :lud: а после тоа ако не полудам, ќе прошетнам малце до маврово.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom