Каде е во бугарија најпогодно за малди? И како се движат цените?
Па најдобро за млади ти се:
1. Сончев Брег
2. Златни Песоци
3. Несебар
.
.
.
4. Созопол
5. Варна
6. Бургас
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каде е во бугарија најпогодно за малди? И како се движат цените?
видена ми еТуку јас морам да одам со одредена агенција која што не прави тури, а само индидуални патувања. Е сега пријателиве цените што ми ги кажаа што ги платиле пред 2 год и тие денес на букинг немаат врска. Изгледа кризава ги поскапела хотеливе
![]()
Od vakvi muabeti Soncev breg se napolni so tasaci. 10 maski na 1 zenskoПа најдобро за млади ти се:
1. Сончев Брег
2. Златни Песоци
3. Несебар
.
.
.
4. Созопол
5. Варна
6. Бургас
Миконос... жени, плажи, ноќен живот = многу, многу пари со тебе или да одиш да работиш таму преку летото и да ги искористиш моментите на слобода...Planiram Mikonos da odam letovo. Ima nekoj sto bil da mi kaze dali e dobro za mladi.... - Zeni, nokjen zivot, plazi....
fala
Поточно каде во Шпанија ?Лани бевме во Шпанија и беше толку, околу 900 и нешто евра од човек просечен хотел. Обично има стари и нечисти хотели така да нешто посаглам е таа цена со чартер лет.
Ако имаш деца ке ти наплатат или пола или цена скоро како твојата.
Импресии // и во лето дува тивко ветерче секој ден, убаво е рај за очи, морето бранови секој ден....храна цени како кај нас, гардероба ептен ефтино
Sunny Beach ти е доста добро место.Ти кажувам од искуство.Женски има преполно,од русија,германија,англија...Цените ти се слични како овде,мислам на јадење,пиење,добро сосем малце поскапи.Смештај во сезона 200 евра плативме по чоек,значи некаде 14-15 јули беше за 10 дена.Ич да не се мислиш,живот неверојатен има.Каде е во бугарија најпогодно за малди? И како се движат цените?
Глеам има разлика сеа не ептен ама има разлика од таму до Созопол,а исто ми рекоа дека и созопол е супер сеа не е како sunny beach ама сепак екстра било, слично нешто како охрид од 7-77...Никад на одмор не сум бил у бугарија па затоа се распрашувам!Sunny Beach ти е доста добро место.Ти кажувам од искуство.Женски има преполно,од русија,германија,англија...Цените ти се слични како овде,мислам на јадење,пиење,добро сосем малце поскапи.Смештај во сезона 200 евра плативме по чоек,значи некаде 14-15 јули беше за 10 дена.Ич да не се мислиш,живот неверојатен има.
Миконос... жени, плажи, ноќен живот = многу, многу пари со тебе или да одиш да работиш таму преку летото и да ги искористиш моментите на слобода...
Види го постот на докторот над мене, за орјаците и суртуците...нив па ги нема во голем обем од друга страна, островот е за побогатата раја скроен.
А островот е убав, како секој од кикладите само што е одамна настроен по default за привлекување парајлии...
Ако сакаш да одиш на такво место подобро и поефтино ќе поминиш Крит(Херсонисос, Малиа, Сталида)
Крф или Закинтос?Ако би идел на Крф ќе идам преку агенцијата Јупитер 7 дена и ако некој бил на Крф преку Јупитер би сакал да каже како поминал.Сепак 7 дена да не се малце?А на Закинтос 9 ноќевања.Па сличности и разлики меѓу Крф и Закинтос.Пред се мислам ноќен живот и занимации за преку ден.Нормално за млади.![]()
Лани јас бев на Закинтос. Споредба меѓу 2та не можам да ти направам (бидејќи не сум бил на Крф), но она што го искусив лани од Закинтос е се' во суперлативи.
Бев во Лаганас, најоткаченото место од островот. 90% се англичани на возраст од 15 до 25 години, дивина. Ноќен живот има страшен секоја вечер, главната улица навечер е претвора во Лас Вегас и полна е со кафичи, барови, (стрип) клубови, таверни .. Гледам дека приоритет ти е проводот, Лаганас е правиот избор.
Е сега малце down е тоа што градската плажа во Лаганас не е добра, ситен каллив песок, релативно голема гужва и еден куп кафичи со гласна музика, но водата е прекрасна, мирна и чиста. Но од друга страна добро е тоа што, секој ден наутро имаш бусови (картата е 1-2 Евра) од Лаганас до околните блиски места со далеку поубави плажи, па те враќаат поручек околу 4-5.
Така да сума сумарум, мој совет ти е ако одиш плажите да ги вадите надвор од градот, аааа навечер Лаганас му е мајката.![]()
Со колку пари би поминал за 10 дена?Со смештај и пат.
Не можам да ве сфатам.Полно било машки ау бау.Па добро бе и сите женски само да се таму зарем можеш сите да ги фатиш за една вечер?Освен ако одите само за да гледате е то е друг муабет.Ако бил порано соодносот 70 посто женски 30 посто машки сеа е 50/50 пример.Сосема доволно.Тебе ти требаат една евентуално две.Е од сите тие ако не најдиш и се жалиш дека било само машки,немам коментар.Не е тоа тоа Бугарија што беше порано, сега веќе е пун кур машки. Ни од далеку русинки, украинки како што имаше пред 5/6 години. Не дека е лошо за провод, али далеку од порано.