Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Кај да најдам оние за на рака стегачи за зноење, како тенисериве што носат? Прашав во SportVision; немале, не ги допрашав дали воопшто немаат или на лагер само, пошто на сајтов неможам да најдам.

Кај да најдам оние за на рака стегачи за зноење, како тенисериве што носат? Прашав во SportVision; немале, не ги допрашав дали воопшто немаат или на лагер само, пошто на сајтов неможам да најдам.

Фала ти, сеа ги најдов на сите сајтови лол, потници бе, никад немаше да ми текне на овој збор.

1686679555928.png
каде може да се купи ваква празна канта ? од 5 литра /8 кг

Kade da najdam edna dobro skara za doma ~
3000 den
Моја препорака Supcrion Technology (ST) 2000W power електрична скара со половина грил и половина рамна површина, термостат за темп..., до тие пари е сигурно, а сум презадоволен веќе 5та година ја користам многу често и гајле нема, барај во Neptun, Setec или Техномаркет, има сигурно.

Каде можам да најдам ваков држач ама за на ѕид (барем да наликува елегантно, не порачка од било кој мајстор) и дали постојат во МК аукции или продавници за стари традиционални работи (во мојот случај Јапонско потекло), ми требаат реални hambo, bo, tanto и katana или некоја добра копија. Во Србија има многу, но веќе еден лак и стрели ми земаа на граница, а ги купив за 350 евра. Буџет до 1000 евра вкупно.

f056f55244c2217f10fc10416cd081cf.jpg

Каде можам да најдам сијалица онаква за против инсекти за на тераса?

Може да ми кажете каде да најдам евтино студио за принтање на маички (околу 30 пар) кај кои може да се плати со фактура или пак издаваат фискална сметка?

Може да ми кажете каде да најдам евтино студио за принтање на маички (околу 30 пар) кај кои може да се плати со фактура или пак издаваат фискална сметка?
полиестердеј , попе компани....

Види тука, за Нова година ми пратија добра понуда, не беше најефтино, ама далеку од поли и слични.

Мој совет да ставиш слика од тоа што ти треба, каков материјал и големини, и да испратиш е-маил до повеќе фирми. За маркетинг материјали така им правам, и сите досега ги правев на различно место (дури и од други градови, во BCC стави ги сите што ќе ги најдеш од златна книга или при пребарување на Гугл и ќе ти пратат понуда).

Види тука, за Нова година ми пратија добра понуда, не беше најефтино, ама далеку од поли и слични.

Мој совет да ставиш слика од тоа што ти треба, каков материјал и големини, и да испратиш е-маил до повеќе фирми. За маркетинг материјали така им правам, и сите досега ги правев на различно место (дури и од други градови, во BCC стави ги сите што ќе ги најдеш од златна книга или при пребарување на Гугл и ќе ти пратат понуда).
Фала ти. Најдов инаку, прилично евтино. Проблемот беше што повеќето кои ги контактирав не работеа со фактури (значи немаат регистрирано фирми) и не издаваат фискални сметки. Џабе имаат и сајтови и евтини понуди, и e_mail-ови, кога се диви бизниси.

Фала на сите. (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom