Да во Веро има такви чорапиИмате видено во некоја продавница да се продаваат антибактериски чорапи?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да во Веро има такви чорапиИмате видено во некоја продавница да се продаваат антибактериски чорапи?
Не знам што подразбираш под мека, ама пробај ги на јусѕ ортопедските. Јас ја користам повеќе од 3 години иста е како првиот ден.Дај препорачајте перници (мека перница)? Ама да не се сплескаат по 2-3 месеци спиење![]()
Постојат памучни чорапи за секојдневна употреба, и синтетички за спорт и за менување веднаш после употреба (нема „абе може уште еднаш да ги облечам“). Постојат поквалитетни обувки и понеквалитени обувки (вториве имаат поголема тенденција да се усмрдуваат). Постои и сапун и редовна хигиена... Ама тоа што не постои - се „антибактериски чорапи“. Но постојат реклами за такви чорапи, наменети се за лажење на луѓе кои се скарани со првонаведените работи и правила.Имате видено во некоја продавница да се продаваат антибактериски чорапи?
Мека да ми пропадне главата во неа, пробав Дормео, не ми одговара.Не знам што подразбираш под мека, ама пробај ги на јусѕ ортопедските. Јас ја користам повеќе од 3 години иста е како првиот ден.
Јас оваа ја користам: https://jysk.se/sovrum/kuddar/specialkuddar/gold/kudde-wellpur-sogn-30x50x12-9
Да ти заштедам време барем (јер пари не можам :Р)Мека да ми пропадне главата во неа, пробав Дормео, не ми одговара.
Ти благодарам, ќе ги ѕирнам овие.
Истото го сакам и јас како тебе. Буквално да ми потоне главата во перницата. Имам Дормео и други ортопедски, не ми одговараат.
Имав купено од Икеа мека и тоа прилично скапа, за 2 месеца веќе не ја биваше.
Сега користам една одлична ваква мека перница од Стружанка. Моделот на перницата е Калина, 600 денари. Оди види ја на лице место. Еве веќе 6ти месец гајле нема.
Благодарам за инфоДа ти заштедам време барем (јер пари не можам :Р)
Ич не оди да ја гледаш оваа е сунгер со мемори пена, мека е точно ама главата нема никаде да ти пропадне
Кога бев во ист гејт, влегов во салонот на Комодита, имаше попуст на некои производи и видов многу добри перници...оди и разгледај.Мека да ми пропадне главата во неа, пробав Дормео, не ми одговара.
Ти благодарам, ќе ги ѕирнам овие.
Да, во продавниците на ГРАНАП.....баш се зачудив оти прв пат видов антибактериски чорапи да пишува на етикетата.Имате видено во некоја продавница да се продаваат антибактериски чорапи?
Веќе купив од Стружанка, истата што ја пиша @TrendS.Кога бев во ист гејт, влегов во салонот на Комодита, имаше попуст на некои производи и видов многу добри перници...оди и разгледај.
Имам од Дормео неколку вида перници, но не ми одговараат воопшто, глава ме боли од нив и спијам на едно мало перниче купено оддамна од Мој сан(незнам каде имаат салон сега).
Комодита продавница имаш и во Рамстор.Веќе купив од Стружанка, истата што ја пиша @TrendS.
Ист Гејт не влегувам додека не се исфураат сите, а веројатно ни тогаш.
Плус како што Македонските производи не им чинат на браќата, така и јас не ги купувам нивните![]()
Не ме разбраКомодита продавница имаш и во Рамстор.
имам сретнато реклами за такви, па и од бамбус? мислам, АМА сега НИКАДЕ нема Чорапи со магнети за масажа за подобра циркулација...Да во Веро има такви чорапи
Постојат памучни чорапи за секојдневна употреба, и синтетички за спорт и за менување веднаш после употреба (нема „абе може уште еднаш да ги облечам“). Постојат поквалитетни обувки и понеквалитени обувки (вториве имаат поголема тенденција да се усмрдуваат). Постои и сапун и редовна хигиена... Ама тоа што не постои - се „антибактериски чорапи“. Но постојат реклами за такви чорапи, наменети се за лажење на луѓе кои се скарани со првонаведените работи и правила.