На GoogleКаде може да најдам фотографија (дали може некој ја има во албумите од прабабите и прадедовците)на старата целосен објект црква, сега потопена Св.Никола во Маврово?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На GoogleКаде може да најдам фотографија (дали може некој ја има во албумите од прабабите и прадедовците)на старата целосен објект црква, сега потопена Св.Никола во Маврово?![]()
...тоа колку да пишеш, дали си проверил?На Google
Знам која ја бараш, и ја има на Google само треба побараш на малку понапреден начин....тоа колку да пишеш, дали си проверил?
значи барам фотографија највероватно црно бела каде се гледа целосно црквата Св.Никола во Маврово, пред 50- 100 години тој период, а сега е поплавената и пропадната!
...на дело Анон не вака со муабет, повели докажи колку твојот начин е напреден (или тоа устичето само ти вергла) пронајди на Нет фотографија од старата црква Св.Никола во Маврово цела кога била!Знам која ја бараш, и ја има на Google само треба побараш на малку понапреден начин.
Каде може да најдам фотографија (дали може некој ја има во албумите од прабабите и прадедовците)на старата целосен објект црква, сега потопена Св.Никола во Маврово?![]()
... што прави понапредниот начин да ми најде фотка?Знам која ја бараш, и ја има на Google само треба побараш на малку понапреден начин.
На бит пазар имаш една продавница со вакви дрангулии после патики кај што има од надворешна страна .Прегледај го приврзокот 302075
kade moze vo mkd da se najdat nekoi ukrasni hartii/mali kesi za cokolatca
slicni na ovie na slikava?
Има на fb мала група, Свети Никола Маврово. Да се обидеш таму?Каде може да најдам фотографија (дали може некој ја има во албумите од прабабите и прадедовците)на старата целосен објект црква, сега потопена Св.Никола во Маврово?![]()