Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Дали има менувачници во Скопје каде што можам да разменам чешки париња? :smirce:

Da ve prashnam nikade nemozam da najdam dali e nov ili ne go imaat uste doneseno ovde
Sakam Da Si Go Kupam Noviot Laptop Na Hewlett Packard se vika HP Envy 13
se utepav od baranje po amc , anhock , setek , neptun , tehnomarke i site takvi ama nikade go nema uste
ako znae nekoj kje moze da mi kaze ?? please i kolku cini

Da ve prashnam nikade nemozam da najdam dali e nov ili ne go imaat uste doneseno ovde
Sakam Da Si Go Kupam Noviot Laptop Na Hewlett Packard se vika HP Envy 13
se utepav od baranje po amc , anhock , setek , neptun , tehnomarke i site takvi ama nikade go nema uste
ako znae nekoj kje moze da mi kaze ?? please i kolku cini

ovie ti se uvoznici proveri kaj niv
http://neocom.mk/company/contact

Дечки ај би ве замолил некој од Скопје ако оди во jumbo да види дали има шатори за кампување за една особа или каде да најдам итно ми е?! Фала

Дечки ај би ве замолил некој од Скопје ако оди во jumbo да види дали има шатори за кампување за една особа или каде да најдам итно ми е?! Фала
Види тука:)

Да не знаете некого онлајн шо врши достава на кошаркарски дресови?

Дали некој знае поверлив човек што би го носел моето дете секој работен ден на релација
една недела од автокоманда до бензиската кај меѓуградска автобуската станица, а следната недела во обратен правец
околу 12-13 часот,

Дали некој знае поверлив човек што би го носел моето дете секој работен ден на релација
една недела од автокоманда до бензиската кај меѓуградска автобуската станица, а следната недела во обратен правец
околу 12-13 часот,
@Sungerot Bob мислам може да ти заврши работа.

Дали има менувачници во Скопје каде што можам да разменам чешки париња? :smirce:

Мислам дека не. Јас кога барав немаше, а тоа беше пред две години.

Нешто вакво каде би можел да најдам?

Највеќе ми треба триаголникот, ама дај шта даш...

Attachments

• 712PnyHHVnL._SY450_PIbundle-4,TopRight,0,0_SX324SY450SH20_.jpg
    712PnyHHVnL._SY450_PIbundle-4,TopRight,0,0_SX324SY450SH20_.jpg
    10,2 KB · Прегледи: 22
  • 112222.jpg
    112222.jpg
    53,9 KB · Прегледи: 21
  • Untitled.png
    Untitled.png
    110,1 KB · Прегледи: 20
Другар ми има потреба од гитара по можност за левак, сега не ми кажа со колкав буџет располага но рече дека може и користена да е, дали постои вакво нешто и каде да побара ?

Дечки,итно ми треба одговор !!! Треба да направам лекарски преглед или систематски ли е некаде позади Капитол Мол,местото се викало не разбрав најубаво Тоспаж/з или така нешто ....Ај некој шо знае нека одговори брзо ....Извинете вака .... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom