Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Каде можам да најдам капа и костим за капење?

Каде можам да најдам капа и костим за капење?
Беверли Хилс во подрумот, внатрешните пролази помини ќе го најдеш каде е, одма спроти таа продавница имаш продавница за спортска опрема на истиот газда еден стар чика.
Друга опција ти е Конверс во сити мол
Трета опција ти е спортвижн

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

печатница во Скопје (адреса-линк) за календари 2017 ми е.

печатница во Скопје (адреса-линк) за календари 2017 ми е.
На адвокатска улица имаш еден тон или евентуално Попе компани во лисиче после убавата црква.( По стариот пат за Драчево)

Да не има останато негде во Прилеп да се продава оригинал игри за playstation 2 ?

Дали некој знае дали го има се уште адаптираното млеко за бебиња Лактовит плус и ако го има, каде би можела да го најдам?

https://kupicasovnik.mk/index.php/chasovnici/mashki/casio-mtp-v001d-1b.html
има ли некој искуство со оваа страна, или дали знае каде да најдам ваков добар квалитетен часовник да не е шкарт, само да биде ременчето со кожа и црно од горе
поздрав

Каде можам да најдам пластични шишиња од 1L?

На кој телефон да пријавам проблем со фиксна линија од телеком?
Ѕвонам од мобилен на 080012345 и на 122 ама ми јавува дека броевите не постојат.

На кој телефон да пријавам проблем со фиксна линија од телеком?
Ѕвонам од мобилен на 080012345 и на 122 ама ми јавува дека броевите не постојат.
Броевите постојат. Јас лично имам ѕвонето на тој број од мобилен и ми се имаат јавено, само по тоа изберете 1, разговорот ќе биде снимен и музичето за чекање:D чекај и ќе ти кренат. Во тој случај ако е зафатено изгаси и за неколку минути пак ѕвони. Или на крај краева отиди до некој нивен салон и кажи им.

Веро ретардираните не работат денес, а таму знам дека го има. Го има ли на друго место сосов или некој сличен?
Во случај да има сугестии да напраам сам, не.

Attachments

• viber image.jpg
    viber image.jpg
    97 KB · Прегледи: 35

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom