Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
15139231_10211093574237200_1592894347_n.jpg
Ваква или слична бројаница со малце подобар квалитет, тие од црква за 50ден не ми се допаѓаат баш.

Прегледај го приврзокот 160089
Ваква или слична бројаница со малце подобар квалитет, тие од црква за 50ден не ми се допаѓаат баш.
Разгледај во различни цркви, имаш доста избор. Еве во црквата Св. Петка во Црниче имаш и квалитетни и различни алки/бројаници.

Имаше едни макарони пишуваше на нив "con queso" или на нашо "со сирење" , 20-25 денари беше една кутија. Сирењето уствари беше во прав , и требаше да се подпржи со нешто. До ден денес неможам да ги најдам во ниедна продавница , неможам ни на гугл да најдам ништо а да ја видам кутијата одма ќе ја познаам.

Мала помош скеч од Куманија “ Чиче да ти продаду петле“ татко и син затворени во плакар ?

каде можам да купам буре за вода од 19 л, како оние што се ставаат на апарат за вода

Каде можам да продадам или заменам грамофонски плочи деновиве?

Дали може да се провери состојба на поени и време на истек на договор во ОНЕ онлајн?

Дали знаете некој што откупува оригинал работи? Имам нов машки паричник louis vuitton кој ми стои како украс.

Дали знаете некој што откупува оригинал работи? Имам нов машки паричник louis vuitton кој ми стои како украс.
Мој совет да го ставеш на реклама5 мислам ќе најдеш некој што сака

Некој што има стари работи, што ги заменил со нови или сака да ги подари/продаде бидејќи не ги користи, а се функционални, нека ми пише ПП.

Фотелји,тросед,двосед,столчиња (дрвени/пластични),комода/фиоки,масичка,фрижидерче,решо..

Од Скопје по можност, населба не е битно :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom