Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Има ли некоја продавница каде што може да се најдат најразлични видови на тегли (стаклени или пластични), со различни интересни капаци, да не бидат оние класични тегли за корнишони или ајвар :D
Нешто како ова
upload_2016-5-2_21-3-8.png

Има ли некоја продавница каде што може да се најдат најразлични видови на тегли (стаклени или пластични), со различни интересни капаци, да не бидат оние класични тегли за корнишони или ајвар :D
Нешто како ова
Прегледај го приврзокот 145205
Имам видено низ маркетите Тинекс , Веро , Џамбо.

Дечки да не знаете каде може да најдам тањир за во микробранова со диаметар 27цм

Знае ли некој дека можам да најдам квалитетни врвци за патики низ Скопје? Или слободно да си порачам од странство?

Прва и втора епизода од сезона 6 "Game Of Thrones":zloo:

ај валјда на соодветно место ке прашам..

дајте страница по интернетов кај што може да се види некоја МЕРОСАВНА временска прогноза.. значи дајте нешто испитано што се покажало дека имаат точни информации..

на гугл 5 отворив ситге 5 различно ми кажуваат за наредни 2 дена...

дајте страница по интернетов кај што може да се види некоја МЕРОСАВНА временска прогноза.. значи дајте нешто испитано што се покажало дека имаат точни информации..

Accuweather

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

weather2umbrella

wunderground проверено

Моево прашање е више од техничка гледна точка, го поставувам тука пошо е посигурно дека ќе добијам брзо одговор.
Далечинскиов би пасувал со Canon 1100D ентри DSLR што го имам?

Моево прашање е више од техничка гледна точка, го поставувам тука пошо е посигурно дека ќе добијам брзо одговор.
Далечинскиов би пасувал со Canon 1100D ентри DSLR што го имам?

теоретски да....но најдобро пробај го во Pixplus пред да го купиш

Каде може да најдам ШАХ, да е убав ко на времето сите што имаа со дрвени фигури да речеме некоја средна големина, или да поедносставам каде се продава шах а да не е џамбо, јас барем никаде немам видено?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom