Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Kade ima listovi od roza da se kupat?

images
Купи рози и искини ги листовите? Или вештачки сакаш?

Ми треба да се јавам од некаде во една служба во Австралија. Работат уште оние телефоните, плавите во поштите? Или од каде можам да го сторам тоа најефтино?

Ми треба да се јавам од некаде во една служба во Австралија. Работат уште оние телефоните, плавите во поштите? Или од каде можам да го сторам тоа најефтино?

Не знаете никое место кај што нудат интернационални повици?!?

Мислам по пошти има телефони за јавување, барем пред извесно време кога плаќав сметка имаше

Sent from my SM-T210 using Tapatalk

Кај можам у Скопјево да најдам течен латекс? за маска ми е :P

Пред некоја година имаше картички за интернационални разговори. Со нив се јавуваш од дома, од фиксен, внесуваш некаков код, ако добро се сеќавам. Ги имаше по трафиките. Сега немам видено одамна. На самата картичка имаше упатство како се користи. Чинеа не повеќе од 500 денари.

Купи вештачки рози и искини ги листовите :D Се зезам, мислам дека имам гледано во Џамбо, а го најдов и ова.

Во џамбо 100% има, ама само бели се мислам.[DOUBLEPOST=1395970281][/DOUBLEPOST]Каде можам да купам вакви ? Скопјево го пребарав цело, нема. Дечки од други градови низ МК, ако забележите да има вакви 42ипол 43, ве молам известете ме :D

$_12.JPG

Последно уредено:
каде може да најдам лепливи траки во различни бои?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom