коментатор
Пингвин
- Член од
- 25 февруари 2010
- Мислења
- 3.547
- Поени од реакции
- 9.457
Масички за лаптоп некаде да се продаваат во Скопје? Знам пред некое време беше постирано прашањево но не ми текнува на локација?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nekoj da kaze nekoe iskulirano mesto za kafe ili slicno nekoe na irish pab,piazza.![]()
Шнајдер на Огнен Прица, барака карши амбулантата, кондураџија на Првомајска карши новиот објект на Веро, бербер, ваљда секој ќе те помине само со ножици ако му кажешБербер, кондураџија и шнајдер ама троа да се постари. Кондураџијата уште шајки да употребува, берберот да користи само ножици, а шнајдеров да е на стара машина. Не барам модернизам
пс. У Скопје!
Фала на инфо ама не ми беше за шишање за мене туку за еден проект, во секој случај фала!Шнајдер на Огнен Прица, барака карши амбулантата, кондураџија на Првомајска карши новиот објект на Веро, бербер, ваљда секој ќе те помине само со ножици ако му кажеш![]()
Провери во ЗегинСребрена вода во Скопје?
Позади МТВ има .Каде може во Скопје да се купи усна хармоника?
Мислам дека понудава неможеш да ја одбиеш, ако ја најдам девојкава ќе ја задржам а сукњава ти ја резервирам за тебе одма, во случај ти да бидеш побрза причувај ми ја пак ќе ка добиеш сукњата![]()
Дечки каде може да најдам ваква сукња низ Скопјево, ама по приступачна цена. Негде у последно време да сте виделе?