Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Масички за лаптоп некаде да се продаваат во Скопје? Знам пред некое време беше постирано прашањево но не ми текнува на локација?

Nekoj da kaze nekoe iskulirano mesto za kafe ili slicno nekoe na irish pab,piazza. :D

T-club na ul.Makedonija[DOUBLEPOST=1394467891][/DOUBLEPOST]не можам никаде да најдам вакви привезоции, нема ни во Југотон ни во Рамстор горе.. дали сте виделе?
snare-drum-keychain-blue-silver.jpg
mini-conga-drum-keychain.jpg

Бербер, кондураџија и шнајдер ама троа да се постари. Кондураџијата уште шајки да употребува, берберот да користи само ножици, а шнајдеров да е на стара машина. Не барам модернизам :D
пс. У Скопје!
Шнајдер на Огнен Прица, барака карши амбулантата, кондураџија на Првомајска карши новиот објект на Веро, бербер, ваљда секој ќе те помине само со ножици ако му кажеш :)

Шнајдер на Огнен Прица, барака карши амбулантата, кондураџија на Првомајска карши новиот објект на Веро, бербер, ваљда секој ќе те помине само со ножици ако му кажеш :)
Фала на инфо ама не ми беше за шишање за мене туку за еден проект, во секој случај фала! (y)

Каде може во Скопје да се купи усна хармоника?

Здраво,каде можам да најдам материјал на тема : Потребата од Магацинското работење,ми треба за проектна задача по Деловно,ако некој знае каде можам да најдам негде по интернетов ќе му бидам многу благодарен!!!

Каде може низ Скопје да најдам бели фармерки? Значи чисто бели барам.

bubble wrap и картонски кутии помали во Скопје?

Знае некој кај има да се купи Fred Perry маица во Скопје?
Во МегаСпорт во ГТЦ не држеле веќе...

azz58907_black_default_xl.jpg

Дечки каде може да најдам ваква сукња низ Скопјево, ама по приступачна цена. Негде у последно време да сте виделе?

azz58907_black_default_xl.jpg

Дечки каде може да најдам ваква сукња низ Скопјево, ама по приступачна цена. Негде у последно време да сте виделе?
Мислам дека понудава неможеш да ја одбиеш, ако ја најдам девојкава ќе ја задржам а сукњава ти ја резервирам за тебе одма, во случај ти да бидеш побрза причувај ми ја пак ќе ка добиеш сукњата :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom