Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Некој да посочи кај може да купам убава зимска машка капа . Да не биде од оние шотските , пола уво што го покриваат :гомце: .
Бит пазар :)

^ :( . а викаат имало господ после . Дај некој друг нека ми одговори . Од бутик некој што купил , не од пазар . :)^2

^ :( . а викаат имало господ после . Дај некој друг нека ми одговори . Од бутик некој што купил , не од пазар . :)^2

Дроп ин, екс шоп имаш убави капи ама и солени цени :cool:

Пред некој ден во Калиопе и Тера Нова видов капи што ми фатија око. Цена 300-400 денари.

Мислам дека имаше една тема во која едно девојче постави линк од сите ресторани и сл. што имаат понуди за Нова Година. Ако може или линкот или постот, некој, плс...
--- надополнето: 11 декември 2013 во 10:32 ---
Мислам дека имаше една тема во која едно девојче постави линк од сите ресторани и сл. што имаат понуди за Нова Година. Ако може или линкот или постот, некој, плс...

Најдоф - линкче

Дечки, дали автобусот 21 минува од кај хотел Карпош? дали некој му го знае движењето, треба да идам утре до Бардовци а не знам како да стигнам до таму :D

nema ima samo kucinja haha :D
има и мечиња инаку имас на бит пазар после мостот лево вртис има огромна продавница за такви работи а ефтини.
--- надополнето: 12 декември 2013 во 23:33 ---
Некој да ми каже каде се наоѓа паркот во мичурин(мичурински парк) и кој бус оди натаму ?

Има ли по Скопјево рум The Kraken?
images

Знае ли некој да постира линк за изучување на англискиот јазик било тоа да е од јутуб или некој програм ? Програм би било уште подобро

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom