Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Не е тоа ванс него е офис шус (Office Shoes) а таму имаш повеќе брендови на патики во склоп на една продавница Lacoste, TH,Vans,Ralph Lauren,Timberland,Skechers и други..
Каде има Ванс продавница во Скопјево?
Офис шус и Меднес (у центар коа идеш на плоштад преку најубавата улица на мистер тодоров)

Кафеави ризли, како на сликата што се, да не знае некој кај нас кај има, а воедно и цена ?

245966_1.jpg
има едни вакви со вкус на чоколадо. Во новото тобако на рекорд што е.Има црна надворешна дограма и огромни стакла, ко мини продавничка, одма до тоа 2 парчиња пица за 70 денари. (Не тоа до мекиците од стажа туку подолу 50 тина метри). Не се сеќавам колку беше цената, само знам дека многу и го измени мирисот на ганџата.
--- надополнето: 19 август 2013 во 01:47 ---
Mi treba za ebay ili za amazon me bendisuvaat nekoj rab pa zs da ne si gi zeam :D

има во НЛБ тутунска банка една посебна картичка за онлајн купување. Исто ко дебитна картичка е само демек поголема сигурност. Провизијата мислам дека е 30 или 40 ден месечно, ако во месецот направиш трансакција.

tumblr_mkwkx3dbtG1sn7geoo1_500.jpg

tumblr_lwlf9flwE61r8x8zno1_500.jpg

Kaj da najdam vakvi indijanski za na glaa? znae nekoj ?

дали знае некој каде може да се купи макета? значи, да ги има деловите и само да се состави? не е важно дали е куќа или кола или нешто трето. за занимација:D

Дали има сеуште да изнајмиш велосипед во Скопје и на која локација е можно тоа сега?

Каде можам да најдам да продаваат на метража пластична проѕирна фолија за покривање на маса, нешто слично како на сликава, може и подебела?

4i7d.jpg

дали знае некој каде може да се купи макета? значи, да ги има деловите и само да се состави? не е важно дали е куќа или кола или нешто трето. за занимација:D
Може да се најдат каде што продаваат слагалици. Пробај во Крш во ситимол/рамстор.

Каде можам да најдам да продаваат на метража пластична проѕирна фолија за покривање на маса, нешто слично како на сликава, може и подебела?

Провери по земјоделските аптеки

Ljudi kako se vikase porano na MTV 1 so ja davaa edna emisija so dve macki i edno kuce kako kukli bea taka ?

Дали има сеуште да изнајмиш велосипед во Скопје и на која локација е можно тоа сега?

Мислам дека завчера видов позади Градска болница за изнајмување на велосипеди.

Може ли некој ако знае да ми ги напише контакт телефоните на Сител и Канал 5 ? ? ?
Ви благодарам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom