Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Каде можам да напраам маици со натписи мој ,да испечатам нешто на маица ???
Колку се цените отприлика ,ајде ИТНО е !! :)
сакаш да печатиш или да извезеш? за везење има една фирма кај влада, САЈТ се вика. имаат и www.........mk

Momci sakam da ve prasham kaj nas vo mk od koja banka moze da se podigne karticka za online kupuvanje ?

Mi treba za ebay ili za amazon me bendisuvaat nekoj rab pa zs da ne si gi zeam :D

Каде можам да најдам силиконска маска за зте кис лите во Битола? Имаше една кај буцо, ама не беше точна.zte_kis_lite_3.jpg

Кај може да се напраат лименки кока кола со ја шо сакам на неа да пишува?

Кај поточно е? Денес пројдов, не дека го барав, ама не приметив нешто такво...
Ќе те излажам ама мислам пред влезот на маркетот или внатре по влезот, али кај маркетот е негде.

Mi treba za ebay ili za amazon me bendisuvaat nekoj rab pa zs da ne si gi zeam :D

Јас од амазон и од други места имам порачувано со Visa Electron, таа ми е од Уни Банка. Од ebay немам нарачувано зашто нема fucking paypal за вукојебинава :mad:

НЛБ тутунска. Мене ми успеа верифицирањето на пејпалот, сега за сега година ипол нема никакви проблеми.

i jas imam razbrano za od tutunska so paypal :D
--- надополнето: 13 август 2013 во 09:59 ---
НЛБ тутунска. Мене ми успеа верифицирањето на пејпалот, сега за сега година ипол нема никакви проблеми.

Druze uste moze li da se verificira paypal isto taka preku tutunska ?
--- надополнето: 13 август 2013 во 09:59 ---

Druze uste moze li da se verificira paypal isto taka preku tutunska ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom