Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Да не случајно знае некој дали има и каде се продаваат sharpie маркери низ Скопје?
http://www.sharpie.com

Знае ли некој дали во скејтшоповиве низ Скопје можам да најдам раста капа (црно-жуто-црвено-зелено) од оние долгине . Ако не , кај можам да најдам ?

Најде нешто со капиве дека и јас барам одамна

А зимски -реге капи ???

А јас да ви сплетам по една реге капа зимна, а?
Ако можете да најдете конец, супер. Ако не, да барам јас. Ќе ви кажам и цена, од кога ќе ги сплетам. Ќе зависи колкави сакате да бидат во големина, како и колку време ќе ми треба да ви ги сплетам.

Ве молам кажете ми каде да најдам часовник што чука на секој саат. Пример во 1 - еднаш, во 2 - два пати и така натаму...порано ги имало од 350-450 денари од "Quartz".

Каде можам да најдам airhorn во Прилеп, Битола или еве и Скопје?
Имате сретнато некаде?

ТУШ смс известување. како може да се исклучи и повеќе да не пристигнува?

Вака уште малку и ќе почне сезона на студирање.Сестра ми планира да се запише на Музичко во Штип!Е сега се беше во ред,додека некој нејзин другар не и кажал дека било многу опасно и имало секакви луѓе таму.Се обидов на некој начин да ја разубедам дека нема толку манијаци и опасни луѓе и дека има решение и за нив.Случајно препраувајќи деновиве по интернет наидов на Електро шок,па ме интересира дали знае некој дали има вакво нешто кај нас и по која цена истото би одело?И нормално,каде би можело да се најде?Ова би било многу ефикасен начин за справување на студентките со потенцијалните напаѓачи.Ваши мислења за ова....
не фрлај пари за глупости...Штип е многу мирно градче...единствено нешто шо го има многу се педерите на Сутлако шо дремат...ама и тие почнаа да се убиваат меѓусебно,да се надеваме ке се сотрат...така да нема потреба од овие работи :)

БИТНО!
Дали знае некој, некој кој бара човек за работа во сендвичара, за продавање сладолед во кафич, во кафич...... со оглед на тоа дека немам 18 години?

П.С. Ако знаете некој таков или нешто слично... пишете :)

БИТНО!
Дали знае некој, некој кој бара човек за работа во сендвичара, за продавање сладолед во кафич, во кафич...... со оглед на тоа дека немам 18 години?

П.С. Ако знаете некој таков или нешто слично... пишете :)

Скопје мора да е ? бараат мислам кај мене на работа во Преспа на плажата Сливница.Отвораш затвораш фрижидерот :D...ако си заинтересиран за малце подалечку да ти дадам бројче па слушни се шо како :)

Скопје мора да е ? бараат мислам кај мене на работа во Преспа на плажата Сливница.Отвораш затвораш фрижидерот :D...ако си заинтересиран за малце подалечку да ти дадам бројче па слушни се шо како :)
А платено ти е сместување или?

Вакво фрижидерче Red Bull каде би можел да најдам некој знае?

1365685_120328110042_Stock_Photos_197.jpg

Здраво! Ке ве замолам, ако може да ми кажете од каде ке можам да купам трева за во двор? Сакам да почнам да го уредувам дворот летово па ми треба инфо. Ми треба трева и некои зимзелени цвеќиња...
Ако имате идеја, би била повеќе од добродојдена!

ПС. Би можеле (ако знаете) да ми кажете и од каде може да набавам веке израснати дрва? Значи во двор да ги засадам и потоа да почекам за нивно понатамошно растење... од прилика макс. големина до 3метра.

Фала!!

Здраво! Ке ве замолам, ако може да ми кажете од каде ке можам да купам трева за во двор? Сакам да почнам да го уредувам дворот летово па ми треба инфо. Ми треба трева и некои зимзелени цвеќиња...

ПС. Би можеле (ако знаете) да ми кажете и од каде може да набавам веке израснати дрва? Значи во двор да ги засадам и потоа да почекам за нивно понатамошно растење... од прилика макс. големина до 3метра.

Фала!!
На Битпазар имаш тезги за најразлично цвеке,тука имаш тезги тоа е пред влезот ,пробај јависе исто во Паркови и Зеленило таму исто продаваат

Фала!!
Трева во Mr.Bricolage и се останато за градинарство ќе си најдеш таму. Израснати дрва немој само да земаш од расадникот во К.Вода кај слепите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom