Да не случајно знае некој дали има и каде се продаваат sharpie маркери низ Скопје?
http://www.sharpie.com
http://www.sharpie.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знае ли некој дали во скејтшоповиве низ Скопје можам да најдам раста капа (црно-жуто-црвено-зелено) од оние долгине . Ако не , кај можам да најдам ?
Најде нешто со капиве дека и јас барам одамна
А зимски -реге капи ???
не фрлај пари за глупости...Штип е многу мирно градче...единствено нешто шо го има многу се педерите на Сутлако шо дремат...ама и тие почнаа да се убиваат меѓусебно,да се надеваме ке се сотрат...така да нема потреба од овие работиВака уште малку и ќе почне сезона на студирање.Сестра ми планира да се запише на Музичко во Штип!Е сега се беше во ред,додека некој нејзин другар не и кажал дека било многу опасно и имало секакви луѓе таму.Се обидов на некој начин да ја разубедам дека нема толку манијаци и опасни луѓе и дека има решение и за нив.Случајно препраувајќи деновиве по интернет наидов на Електро шок,па ме интересира дали знае некој дали има вакво нешто кај нас и по која цена истото би одело?И нормално,каде би можело да се најде?Ова би било многу ефикасен начин за справување на студентките со потенцијалните напаѓачи.Ваши мислења за ова....
БИТНО!
Дали знае некој, некој кој бара човек за работа во сендвичара, за продавање сладолед во кафич, во кафич...... со оглед на тоа дека немам 18 години?
П.С. Ако знаете некој таков или нешто слично... пишете![]()
А платено ти е сместување или?Скопје мора да е ? бараат мислам кај мене на работа во Преспа на плажата Сливница.Отвораш затвораш фрижидерот...ако си заинтересиран за малце подалечку да ти дадам бројче па слушни се шо како
![]()
А платено ти е сместување или?
На Битпазар имаш тезги за најразлично цвеке,тука имаш тезги тоа е пред влезот ,пробај јависе исто во Паркови и Зеленило таму исто продаваатЗдраво! Ке ве замолам, ако може да ми кажете од каде ке можам да купам трева за во двор? Сакам да почнам да го уредувам дворот летово па ми треба инфо. Ми треба трева и некои зимзелени цвеќиња...
Ако имате идеја, би била повеќе од добродојдена!
ПС. Би можеле (ако знаете) да ми кажете и од каде може да набавам веке израснати дрва? Значи во двор да ги засадам и потоа да почекам за нивно понатамошно растење... од прилика макс. големина до 3метра.
Фала!!
Трева во Mr.Bricolage и се останато за градинарство ќе си најдеш таму. Израснати дрва немој само да земаш од расадникот во К.Вода кај слепите.Здраво! Ке ве замолам, ако може да ми кажете од каде ке можам да купам трева за во двор? Сакам да почнам да го уредувам дворот летово па ми треба инфо. Ми треба трева и некои зимзелени цвеќиња...
Ако имате идеја, би била повеќе од добродојдена!
ПС. Би можеле (ако знаете) да ми кажете и од каде може да набавам веке израснати дрва? Значи во двор да ги засадам и потоа да почекам за нивно понатамошно растење... од прилика макс. големина до 3метра.
Фала!!