Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Бараш центар за масажа каде што масираат машки а не сакаш машки да те масираат?!

Ме збуни:D
не се збунувај така лесно. човекот сигурно знае каде има “обични“ масажи, но сигурен сум дека бара од оние “необичните“ но да се сигурни и проверени. :cool:

Бараш центар за масажа каде што масираат машки а не сакаш машки да те масираат?!

Ме збуни:D

Масажерот на не биде маж :)

не се збунувај така лесно. човекот сигурно знае каде има “обични“ масажи, но сигурен сум дека бара од оние “необичните“ но да се сигурни и проверени. :cool:

Да не тргне муабетов во погрешна насока. Само обични ми требаат:) и баш за тие не знам.

Дали некој има информации за Македонка банка, оваа банка е во ликвидација, од пред неколку години имам земено чек без покритие кој сакам да го вратам ама не можам да најдам никакви информации за неа.

Да не знај некој млекото алпи која фирма го застапува т.е го разносува низ продавници? фала.....не знаев каде па тука да прашам

Ako moze nekoj da mi pomogne sakam da ja simnam knigata od Igor Dzambazov - Priracnik za anti anti alkoholocari .....daj pomognete kazete kaj da ja najdam najdov ness jas ama ne e cela cepkana e nema poveke delovi od nea ...Falaa

Здраво, случајно некој да не знае каде може да најдам течен латекс / liquid latex во Македонија?
многумина што ги имам прашано незнаат што е тоа па да ви појаснам.. начесто го користат шминкерите за создавање на лажна кожа, брчки те. пред се за правење маски. (потребно ми е за 1ви Април.) :)
http://www.mehron.com/Latex_Liquid_p/117.htm
еве и еден линк од производот.

Фала однапред! :D

mascara-original-saw-billy-latex-overhead-original10565967_3_2010119_12_46_59.jpg

Ваква маска во Скопје може да се најде?
Сигурно сум прашал и претходно али пак да си пробам среќата.

Здраво, дали знаете каде/ако има оригинал битс од др дре некаде во Македонија ?

mascara-original-saw-billy-latex-overhead-original10565967_3_2010119_12_46_59.jpg

Ваква маска во Скопје може да се најде?
Сигурно сум прашал и претходно али пак да си пробам среќата.
Mислам дека у Џамбо видов ваква маска ,сеа има пред маскенбалов..:)

Па сеа чим ти викам мислам сигурно не сум видела,хаха,ама не би требало да е скапа,маска да ти ебам сигурно ќе издвоиш до 300 денари..:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom