Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас ластик купив пред неколку години од продавницата за ортопедски помагала, не ми текнува името во моментов, што е на првата споредна уличка од Водњанска, накај Капиштец. Се продаваат на метар и има различни бои, според тоа кој колку е цврст.Каде во Скопје можам да најдам вакви гуми/ластици??
![]()
![]()
![]()
Некој да не знае цена како се движат самолепливи листови а4? У стил на колаж што се.
10 денари се некаде, а карши бисер во една книжара по 4 денари се
Име на книжарата?
Поточно кај карши бисер?
Каде можам да најдам чанта (зборам за чанта од видот на таа доле), да биде малку поспортско (никако класично), како за студенти и да не е од офис плус
И ако знае некој македонски термин за ова освен `чанта` би бил благодарен
![]()
Помалите ги викаат педаруши,или педерки свеисто(ако мислиш на тие) а големите врска немам.Каде можам да најдам чанта (зборам за чанта од видот на таа доле), да биде малку поспортско (никако класично), како за студенти и да не е од офис плус
И ако знае некој македонски термин за ова освен `чанта` би бил благодарен
![]()
И јас иста ваква барам, ако најдеш те молам кажи ми![]()
Странците ги викет messenger bag, јас ги знам како "поштарски".Каде можам да најдам чанта (зборам за чанта од видот на таа доле), да биде малку поспортско (никако класично), како за студенти и да не е од офис плус
И ако знае некој македонски термин за ова освен `чанта` би бил благодарен![]()