Rabrobil
Seduce and Destroy
- Член од
- 1 јули 2010
- Мислења
- 886
- Поени од реакции
- 294
Имаш во Џамбо, и во Орка (лининг) со бројачКаде може да најдам јаже за скокање? Да биде тенко и од силикон по можност.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имаш во Џамбо, и во Орка (лининг) со бројачКаде може да најдам јаже за скокање? Да биде тенко и од силикон по можност.
cena da ne znaes na toa so brojacot, barem otprilikaИмаш во Џамбо, и во Орка (лининг) со бројач![]()
Во џамбо имаш... Баш денес си купив... беа 179 денариМмм боја за текстил?![]()
Kaде можам да најдам бејзбол капчиња, или snapbacks? Немора да се оригинал, еве како изгледаат:
![]()
Baseball hat
![]()
Snapback hat
Продавница за бироа? Компјутерски и се поврзано со бироа...
линкови би завршиле работа.
a da ne znaes slucajno cenaНа Битпазар во стара чаршија до Киното има една бојаџилница за текстил, а продаваат и боја
--- надополнето: 26 април 2012 во 13:40 ---
зависи за што ти треба микроскоп....ако ти треба професионално тогаш не би ти препорачал да штедиш на пари и да купуваш кинески играчки....но ако ти треба за хоби или производство на мицелиум тогаш можеш да нарачаш
http://www.delta.com.mk/delta/index...-58-28&catid=46:2008-11-22-14-02-54&Itemid=86
--- надополнето: 26 април 2012 во 13:43 ---
Дали некој во македонија одгледува Стевиа или знае каде може да се најде во МК растението (не ми требаат препарати и екстракти).
Anyone ?Kade mozam da najdam kvalitetno belenje na zabi? Neka preporaca nekoj nekoja ordinacija. Drzavno prasav - ne belele zabi. Fala odnapred.
Ќе си ставиш корниз на плафон на тераса и ќе си закачиш завеса/драпер од непроѕирно платно или ќе си ставиш тенда (можеш да разгледаш на reklama5.mk или pazar3.mk)Ајде и јас да си ја кажам маката.
Значи потребно ми е платно/завеса/тенда/ за на тераса за комшиите да не можат да ме гледаат.
Се работи за простор од околу 8 м2, и си барам најприступачна опција за истото. Не е директно изложена на дожд, но ако врне со ветер може да го фати малце вода.
Се јавив кај монтери за платна/тенди, да се стави вертикално платно со механизам, ми кажаа цена од 170 еу, со монтажа и механизам (за дигање/спуштање)
Доколку некој има идеја/понуда што би можело да се направи, би му бил благодарен![]()
Ќе си ставиш корниз на плафон на тераса и ќе си закачиш завеса/драпер од непроѕирно платно или ќе си ставиш тенда (можеш да разгледаш на reklama5.mk или pazar3.mk)
Зошто да не трае ако е покруто платното? Не знам ни јас како се вика тоа платно, ама какво и да е, ко ќе заврне ќе си го собереш на една страна. Башка шо моеш и да го испереш ко ќе заврши летна сезона. А за тендите мислам дека има и поевтина варијанта, затоа ти ги посочив веб страните. Разликата во цена може да ти биде многу голема.Фала на одговорот,
Е сеа, околу тенда, гледав на онлајн огласнициве, пишав и погоре 170 евра излегува. Нешто поприступачно барам...
А оваа варијантава за завеса/драпер, делумно ќе биде изложено на дожд, па колку би траело се мислам... Завеса драпер за надвор уствари ми треба : ))) Постои нешто такво?
Не знам дали на некој му текнува на оние платнана (или како и да се викаат) што се спуштаат надоле, а за подигање се умотуваат у ролна нагоре... Ко на цес се подига и тера нагоре
Ваљда ќе сфати некој на што мислам, не знам како да го опишам подобро.