Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Истово од членов погоре, ми треба некој златар да ми позлати еден прстен и да ми го среди со циркони, ако има некој искусво или познава некој близок, пошо сакам да го напраам асален а не да ми замачка очи само :) нека ми пише.

фала :)

Kaде да најдам електро шок оние џандарине во америка што ги имаат па да дојде после некој нека ме пипне :icon_lol:
http://www.wizard.com.mk/
4000 и нешто денари ти е, само го нема тука на странава го имам каталогот дома од визард системи
се работи за вакво
free-shipping-self-defense-electric-shock-stun-gun-704-f96d4.jpg

Истово од членов погоре, ми треба некој златар да ми позлати еден прстен и да ми го среди со циркони, ако има некој искусво или познава некој близок, пошо сакам да го напраам асален а не да ми замачка очи само :) нека ми пише.

фала :)
Оф леле...сега ми стави во тесно...штознам да ти кажам,јас имам еден у маало,ама појма неам дали позлатува...иам еден во трговски,добар е типот (досега сум му купил ланче,а сум му продавал злато за пари)...така да неам некој близок да ти кажам за да ти помогне...ако сакаш и ако не ти е проблем,да почекаш да се распрашам по дома кај татко ми да видам он дали има па да ти кажам ;)

Какви?Имаш карши влада со лош квалитет и имаш мислам у ГТЦ во подрум поквалитетни.Имаш на повеќе места поквалитетни.
Да не знаеш која цена им се движи на тие поквалитетните отприлика? Би сакал квалитетни да земам така да слободно пиши кај е најдобро. И благодарам однапред :)

Да не знаеш која цена им се движи на тие поквалитетните отприлика? Би сакал квалитетни да земам така да слободно пиши кај е најдобро. И благодарам однапред :)
http://www.pride.mk/Category/4-.aspx

Овде се скапи,сигурен сум дека во Скопјево можеш да ги најдеш поефтино.

Боксерски ра
сегде се слична цена поквалитетните се над 2000 или 3000 ден.

Каде точно се наоаѓа продавницава?

Е тоа не знам,пошто и ја пред нешто барав па ми ја пратија странава па знам дека видов и ракавици.Локацијата не ја знам :)

Каде може да се најдат чунови?

cones1.jpg

--- надополнето: 11 март 2012 во 23:56 ---
Каде може да се најдат чунови?

cones1.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom