Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Каде во Скопје има претставништво (продавница) за Citizen рачни часовници?

Фан шоп на Вардар?
Сеуште нема официјален фан шоп на Вардар.

Сепак можеш да најдеш шалови Вардар насекаде.
Во продавнициве каде што се продаваат шалови Македонија во ГТЦ се придаваат и маици и шалови Вардар.
Истотака на влезот на зелено пазарче, одма позади автобуската истотака ги имаш истите работи (само пази да не ти шитнат шкарт маица на која пишува Вардар 1919 :D, треба да е 1947:)).

Сега пред некое време негде на плоштад имаат отворено уште една продавница каде што се продаваат шалови Вардар...

И во Орка истотака имаш божем оргинални работи.
Има дресови, ранци, новчаници, фудбали, чорапи и шалови со знакчето на Вардар, ама цените се убиство :D

Каде во Скопје можам да најдам Rotring пенкала, тенкоминци и такви ствари?

RotringLogo150.jpg

Каде можам да најдам ГАС МАСКА???

Не знаев кај да прашам, ама глупо ми беше да отворам нова рема. На 7 Март бил Денот на албанскиот учител. Знам дека за нас нема да биде неработен, но дали ќе биде за Албанците?

ова дворник во кисела вода се наоѓа? пошо глеам 8ми март е улицата па видов на гугл мапс и таму покажува..ако не е точно може да ми кажеш каде е.. иначе фала многу сеа можам слободно да масакрирам луѓе ЧД ЧДЧДЧДЧДЧДЧД

ова дворник во кисела вода се наоѓа? пошо глеам 8ми март е улицата па видов на гугл мапс и таму покажува..ако не е точно може да ми кажеш каде е.. иначе фала многу сеа можам слободно да масакрирам луѓе ЧД ЧДЧДЧДЧДЧДЧД
А искрено незнам види имаш мапа мислам на веб страната, јас случајно ја најдов на гоогле. Ако не можеш да се снајдеш јави им се.

Друга имаш во фабриката Раде Кончар меѓу Влахов и ПТТ училиштата се наоѓа фабриката, а фирмата се вика Хорват.

Шублер, најобичен, каде има најефтино?

Електрична четка за заби, ама некоја поквалитетна, каде може да се најде во Скопје?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom