Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Дали вечерниот натпревар меѓу Македонија и Данска ќе се емитува на плоштад во Скопје на видео-бим т.е. дали има организирано групно гледање?
Фала однапред!

Каде може да најдам овој детергент.

por-coz.jpg

полнач за Samsung E780, го имам одамна, а полначот ми е изгубен, па дали се продава некаде?

Отиди на зелен пазар со телефонот, ќе најдеш полнач 100%.

А ако сакаш оригинал самсунг, по мобилариве прошетај.

он:

Швепс од мандарина има кај нас?

1302_schw_mandarin_0.5.jpg

Отиди на зелен пазар со телефонот, ќе најдеш полнач 100%.

А ако сакаш оригинал самсунг, по мобилариве прошетај.

он:

Швепс од мандарина има кај нас?

1302_schw_mandarin_0.5.jpg
ај зирн во поголемиве маркети Тинекс Веро,би требало да има,или па оди во пивара :)

ај зирн во поголемиве маркети Тинекс Веро,би требало да има,или па оди во пивара :)

Знам дека имаше едно време, ама после ја снема. Во Дисконтот Тинекс кај мене не сум приметил. Баш ќе видам во другиве, може ќе налетам.

Фала. :)

Скелет на човек каде би можело да се купи? Како украс мислам, пластичен.. немора голем.

Дај кажувајте каде да најдам убави држачи за стаклени полици ?

Дали некој чул / видел автопазар во Сарај? Освен коли имало и разни тракатанци ко на стариот во фершпед. Секоја недела.

Дали некој чул / видел автопазар во Сарај? Освен коли имало и разни тракатанци ко на стариот во фершпед. Секоја недела.
Да има во Сарај јас бев пред 2 недели,има такви работи,но помалку во однос на автопазарот што беше кај Фершпед.Излегуваш на автопат па се исклучуваш десно од автопат,и заграден е автопазарот ќе го најдеш брзо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom