Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
часовници со компас, барометар, термометар, непропустлив на вода и да ја мери надморската височина. :)

Мислам дека часовниците на Tissot го имаат сево ова... а каде точно има такви незнам :) Значи,барај Тиссот :)

Темата не е за ова,но го има тоа кај може да ја најдам...Која е таа тема за тестирање,дајте линк..не ми е јасно :)
--- надополнето: May 31, 2011 10:09 PM ---
Темата не е за ова,но го има тоа кај може да ја најдам...Која е таа тема за тестирање,дајте линк..не ми е јасно :)
http://forum.kajgana.com/threads/Сите-тестирања-ТУКА.259/page-196#post-4162700
еве ја...само што ја најдов бре ! :)

Некој за ова????
Имам непотврдена информација дека местово било некаде во општина Гази Баба.... некој ако знаеше повеќе, да каже
До АСУЦ се наоѓа.

Moze li nekoj da mi kaze kade vo Skopje mozat da se najdat kvalitetni, ubavo izraboteni foto albumi??? Do sega sto imam najdeno se samo Kineski eftini plasticni....:confused:

Moze li nekoj da mi kaze kade vo Skopje mozat da se najdat kvalitetni, ubavo izraboteni foto albumi??? Do sega sto imam najdeno se samo Kineski eftini plasticni....:confused:
Здраво пријателе,

Ти го префрлив мислењето во веќе постоечката тема за побарувања.

Поздрав.

$(KGrHqR,!lQE3HG8S)H4BN4D7v66RQ~~0_12.JPG

Нешо вакво?

Snow/Water globes... нешто како ова:
images

$(KGrHqR,!lQE3HG8S)H4BN4D7v66RQ~~0_12.JPG

Нешо вакво?
Вакво слично со кормило имам видено Сараиште во Охрид, имат двајца шо прает накит, скоро се е рачна изработка. Ако го имат продаено мојш да им порачаш и за ден/два/три может да ти напрает. И цените не им се високи.

Вакво слично со кормило имам видено Сараиште во Охрид, имат двајца шо прает накит, скоро се е рачна изработка. Ако го имат продаено мојш да им порачаш и за ден/два/три может да ти напрает. И цените не им се високи.
Фората е шо не е кормило ова (барем не од тој тип ко охридсоконо од кајче без пента) туку е dharma wheel.
Ах нвм :) Фала како и да е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom