Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Каде можам да го најдам Министерството за транспорт и врски?

На оваа улица е, а појма немам кај е тоа:

Улица "Црвена Скопска Општина" број 4,
1000 Скопје,
Република Македонија
после Камени мост,накај стара чаршија,од десна стран во зградата.........

п.с. јас НЕ СУм А1:)

Дечки ми треба книгава: Егзодусот на Македонците од Грција од Лидија Лафазановска-Стојановиќ и Ермис Лафазановски. Знам дека ја издава Евро Балкан, ама јас не знам каде е тоа. Дали може некој да ми каже каде се наоѓа или пак од каде да ја купам книгава.
Фала! :smir:

Каде можам да го најдам Министерството за транспорт и врски?

На оваа улица е, а појма немам кај е тоа:

Улица "Црвена Скопска Општина" број 4,
1000 Скопје,
Република Македонија

пример ако идеш од ГТЦ... помини го камени мост, и тргни на десно т.е. накај чаршијата... во таа зграда е десно,има кафени врати и пишува Министерство за Транспорт :-)

Дечки ми треба книгава: Егзодусот на Македонците од Грција од Лидија Лафазановска-Стојановиќ и Ермис Лафазановски. Знам дека ја издава Евро Балкан, ама јас не знам каде е тоа. Дали може некој да ми каже каде се наоѓа или пак од каде да ја купам книгава.
Фала! :smir:

За институтот ЕвроБалкан прашуваш?
Еве ти линк каде се наоѓаат тие. Семафорите на Симпо ги минуваш, од левата страна на Партизанска, на самата куќа чинам имаше табла. Дури мислам дека можеш и on line да нарачаш.

За институтот ЕвроБалкан прашуваш?
Еве ти линк каде се наоѓаат тие. Семафорите на Симпо ги минуваш, од левата страна на Партизанска, на самата куќа чинам имаше табла. Дури мислам дека можеш и on line да нарачаш.

ДА! Ова го барав! ФАЛА!

Има ли некој на форумов што се разбира од столарија?
Барам плоча за работна маса иверка или медиапан или ако има нешто подобро од тоа, која е цената на цела табла со азбест итн итн :)

Не знам колку е за во оваа тема прашањево ама да не знае некој како се викаше филмот што играше во саботата на Канал5 околу 16 часот?

Не знам колку е за во оваа тема прашањево ама да не знае некој како се викаше филмот што играше во саботата на Канал5 околу 16 часот?

http://www.kanal5.com.mk/default.aspx?mId=107&date=29.01.2011&cal=1

Најверојатно е " Среќно семејство" , од тоа што може да се види овде, па погледни и сама...

180870_1858574301890_1166875567_32316272_991089_n.jpg

ЗНАЧИ ВАКВО ИСТО ... ? КАДЕ ? :))))))))) КАЖУЈТЕ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom