Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Можда од оние Хип Хоп Данцес :) Само не сум проверил.. мислев ако знае некој :)

Каде можам да го најдам видеото со мис шутка, кога ја прашуваат како се чувствува, а она вика многу евентуално...Anybody?!?!?!

Стари руски комунистички ручни саати од типот на восток , спутник и молња???:pipi:

Здраво, би сакал да прашам каде во Скопјево можам да најдам маица и/или дуксер од Пантера. Ме интересира што цена се и од која продавница и точна локација. :) Фала! :)

Здраво,

Има ли некој форум во МК што обработува теми како ВНАТРЕШЕН ДИЗАЈН и УРЕДУВАЊЕ НА ДОМОТ?
Би било супер ако на форумот, може да се ангажира и дизајнер кој ќе ти понуди идејно решение, и ќе ти помогне во уредувањето.

Поздрав

Здраво,

Има ли некој форум во МК што обработува теми како ВНАТРЕШЕН ДИЗАЈН и УРЕДУВАЊЕ НА ДОМОТ?
Би било супер ако на форумот, може да се ангажира и дизајнер кој ќе ти понуди идејно решение, и ќе ти помогне во уредувањето.

Поздрав

Мислиш за без пари??? Ако има некој луд :)

Не мислев за без пари ама кога веќе спомена, зошто да не? Има безброј причини да им помагаш на луѓето (портфолио, хуманост, досада, ми се може итн.)
Ок ако некој знае каде да ангажирам добар ентериерист нека ми помогне. Благодарам

Маус Logitech MX 518 нов или половен (зачуван)?

--- надополнето ---

Не мислев за без пари ама кога веќе спомена, зошто да не? Има безброј причини да им помагаш на луѓето (портфолио, хуманост, досада, ми се може итн.)
Ок ако некој знае каде да ангажирам добар ентериерист нека ми помогне. Благодарам

Брачка да си ги викниш овие од Ајде Дома мислам дека би ти завршиле добра работа :wink:

Прашај во СЕТ, Анохоч и НИКО, на едно од тие 3 места мора да има.

Маус Logitech MX 518 нов или половен (зачуван)?

--- надополнето ---

Брачка да си ги викниш овие од Ајде Дома мислам дека би ти завршиле добра работа :wink:

Гланц нов..гаранцијата му беше 6 месеца пред пола месец помина..ама маусот не е гибнат..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom