Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Фала ти!
Брускети и компирчиња печени со домашно црвено вино мљац :)))

Дада компирчиња со сиренце, епик! многу убаво место со еснафска/староградска атмосфера :)

види во рамстор пред киното имаше порано сеа незнам дали има, прашај ја ти таа од киното ќе ти каже:smir:
абе да не знае некој каде има ербраш ај помош плис ми треба да купам...

Airbrush мислиш?
Имаш у Хубо маркет, цена врска неам.
Фала инаку! :)

Кај може да најдам ваков кабел... ?

VGA to S-video
caa008.jpg

Глеав по компјутерскиве продавници немаат. :)

Да не знае некој каде би можел да испринтам лого на дукс?
И за која цена?
:)

Имаш квалитетна штампа на ранци, пенкала, штосвене во Кисела Вода после рампа (доаѓа негде до Фиком зградата) онаа зградана кај што имаат CableTel простории, тоа ко мини-трговски што е. Ќе влезеш внатре на спратот што си (ни одиш по скали ни се симнуваш) и има негде на средина еден дуќан со бел излог и пишува нешто штампање пенкала, рекламен материјал. Неможеш да ја промашиш. :)

А кај се наоѓа ова место поточно? Интересно звучи тоа Ракија бар :)

Во стара чаршија,под винскиот и карши турскиот локал :) Цела чаршија е со кафичи,би требало да го посетиш топло го препорачувам.Имаат убави ракии,домашни вина и ефтини мезлаци.

Кај може да најдам ваков кабел... ?

VGA to S-video
caa008.jpg

Глеав по компјутерскиве продавници немаат. :)

би требало да има во таа што е за кабли во ТЦ Беверли, спроти невада комјутери...

Незнаев каде да прашам .. па еве тука ... :) Знае ли некој каде може да најдам некој што може да ме научи ова : <---- Crip Walk ...

Незнаев каде да прашам .. па еве тука ... :) Знае ли некој каде може да најдам некој што може да ме научи ова : <---- Crip Walk ...
аиии шо ѕверско е!и ја би сакал да научам ама дека некој дава часови за ова кај нас нема шанси :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom