Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Пинг понг места/маси за играње??? нешто во салава Борис Т. спомнаа на реклама ама не дослушнав... инфо некој?

ќе може некој да ми каже каде можам да најдам вакви белегзии како на сликата во Битола?
сум барала насекаде но ништо..
ако евентуално знаете, ќе ве молам да ми помогните..
однапред благодарам!

37763_141605095859161_141603892525948_320607_5894668_n.jpg

Каде можам да најдам електромоторче, такво малечко како од количка. Само не ми кажувајте да си купам количка и да ја искршам :P...
ГАЦ електроникс кај тц скопјанка - подземен премин

Каде се продаваат маици "Kiss me I am Macedonian" и "Warning-I am Macedonian forever" ?

На Елементал албумот Вертиго? Во Југотон проверив нема...

А да, го има некој цедето/касетата од Златно Славејче 2005? Ми треба една песна од тоа цд, ама никаде неможам да ја најдам...мољам вас, бидете дарежливи. :)

Мп3-ки малечки со пристојна цена и простор за песни?Намерно прашувам тука за да не лутам низ сите продавници и пазари:)

Мп3-ки малечки со пристојна цена и простор за песни?Намерно прашувам тука за да не лутам низ сите продавници и пазари:)
EMИ медиа
техномаркет
и секое слично продавниче

41iQhnyqApL._SS500_.jpg

Вакви?

Дечки како беше онаа песната извадена за време војната во 2001, да ни го дигне
моралот? :)
Беше пеена од повеќе артисти а рефренот одеше нешто вака: „ После дождот сонце изгрева “ ... За жал само на тој стих се сеќавам, да не ја има некој таа песна, или да ми каже како се викаше?
Позз

Дечки како беше онаа песната извадена за време војната во 2001, да ни го дигне
моралот? :)
Беше пеена од повеќе артисти а рефренот одеше нешто вака: „ После дождот сонце изгрева “ ... За жал само на тој стих се сеќавам, да не ја има некој таа песна, или да ми каже како се викаше?
Позз

Дали некој знае каде може да се стрела(со лак и стрели) во Скопје?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom