Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Колку кошта една ваква настрешница?

nastresnica.jpg

Ефтини цвикери за 3D гледање?

inset.jpg

Нешо у овој стил.

Истотака ме интересира дали и ако да, каде во скопјево има стрелачки клуб со лакови и стрели. И да... каде се продаваат дрвени лакови и стрели?

Нели низ скопјево имаше три AND1 продавници???

Кај се сега? Има ли барем една некаде?

KAj ima da se kupi nargile i Kolku e

Имаш мислам дека низ чаршија прошетај, али ќе прашам една другарка ми збореше али пошто не пушам не се заинтерсирав... иначе зависи колкаво наргиле бараш таква цена...
Нели низ скопјево имаше три AND1 продавници???

Кај се сега? Има ли барем една некаде?

Имаше една во Карпош мислам и една имаше кај 7ца во Аеродром... дали уште ги има неам поим...

Сега знам само за една, во ГТЦ кај кафичите од внатрешна страна, после Саломон.
Од таму си ги купив последните патики.

Имаш мислам дека низ чаршија прошетај, али ќе прашам една другарка ми збореше али пошто не пушам не се заинтерсирав... иначе зависи колкаво наргиле бараш таква цена...

Имаше една во Карпош мислам и една имаше кај 7ца во Аеродром... дали уште ги има неам поим...

Вчера проверив позади 7 и во Карпош 4, ни таму ни тмау нема...

Сега знам само за една, во ГТЦ кај кафичите од внатрешна страна, после Саломон.
Од таму си ги купив последните патики.

Гтц го проверив пред некоја недела, ама таму кај бижутеријата, одма лево ако влагаш во ГТЦ од плоштад и не е повеќе таму, а за после Саломон, не ми текнува, ќе видам денес :)

Вчера проверив позади 7 и во Карпош 4, ни таму ни тмау нема...

Гтц го проверив пред некоја недела, ама таму кај бижутеријата, одма лево ако влагаш во ГТЦ од плоштад и не е повеќе таму, а за после Саломон, не ми текнува, ќе видам денес :)

А да провериш место лево да идеш десно од страната кај Бенетон во тој ред (од надворешен дел покрај Жена парк) (во редот има и продавница за долна облека и некоја продавница за оптика)

ај прашај и кажи
а за цена у турција беа 20 евра

Број на Були-компани? Некој?

ај прашај и кажи
а за цена у турција беа 20 евра

Во чаршија имало, 50 евра биле... Иначе исто така ми кажаа за во Турција, 30 евра, али било многу убаво, али треба некој да ти го донесе....

Дефинитивно има таму, од саломон малку подоле. Само нема некој голем избор.

scarfaceminibust.JPG

scarface-world-is-yours-statue.jpg

Дали видел некој да се продаваат вакви кај нас ? :)ако видел некој нека каже каде:toe:

Дефинитивно има таму, од саломон малку подоле. Само нема некој голем избор.

Најдов и си купив ТОП шорцеви со две лица, утре-задутре да си зеам и патиче и мераци! :)

Здраво,
дали некој знае каде можам да најдам вакви стаклени со пораки на нив, или што било изгравирано, во Скопје ( центар ), ако знае некој точно каде има ( во кои гифт шопови или цвеќари или каде било да не лутам напразно ) нека пише бидејќи ми е итно. Благодарам многу :smir:

[FONT=&quot][/FONT]Прегледај го приврзокот 28379

Прегледај го приврзокот 28380

Прегледај го приврзокот 28381

Прегледај го приврзокот 28383

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom