Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Евтини и убави женски ташни ? (Не за мене, да се разбереми :helou:)

А во битола каде има продавница со рок мајци??Ако може да каже некој?Извинејте ако спамирам и досадувам ама стварно ми е битно дека во септември ке одам за Битола...

ZipHoodRedRibs1.jpg

Ваков дуксер ? Некаде.. Само не X-Shop преначичкан им е.

Усна хармоника некој да каже кај се продава? :)

Каде може да најдам асална и не многу скапа безбол палка(ако има некој од вас слободно пишете ми)..?
:salut:

Знае ли некој кај можам да најдам дрес (по можност оригинал) од фудбалерот Матеја Кежман? Не е битно дали ќе е од клуб или репрезентација?

Однапред благодарам...
Anyone?

А во битола каде има продавница со рок мајци??Ако може да каже некој?Извинејте ако спамирам и досадувам ама стварно ми е битно дека во септември ке одам за Битола...

имаш нешо во продавничето шо е за цд-иња на корзо Loudness мислам се вика не знам точно, сеа не знам точно шо бараш али мислам дека ќе најдиш нешо по твој вкус ... не мојш да го промашиш пред Touch да свртиш таму се наоѓа ...

Евтини и убави женски ташни ? (Не за мене, да се разбереми :helou:)

Сега не знам што за тебе е ефтина ташна и до која сума :)
Сумата варира од квалитет и големина нормално. Може во една продавница од 500 до 3500 ден да најдеш :)
Али побарај низ бижутериите тие имаат одлични ташни по пристапни цени.
Имаш неколку продавници низ Бисер со добар избор на ташни (малку поевтини од ГТЦ а истите модели), имаш во ГТЦ во подрумот неколку бижутерии и до Ботони има продавница за ташни. Е сега има и во Теранова, Калиопе добри ташни.

Во Ботони е скапо
На пазар ги има скоро истите ко у бижутерија само мн поефтини

Кај може да ја најдам книгата Mein Kapmf од Hitler,ме интересира дали ја има online за download,или па дали ја има уопште по книжариве,колку што знам ја забранета е.

Во Ботони е скапо
На пазар ги има скоро истите ко у бижутерија само мн поефтини
Збориме за ташни.
Во Ботони нема ташни само бижутерија. Нормално таа е поевтина на пазар.
За ташни појма немам какви има на пазар, ама сепак ако бара ептен евтина до 500 денари тогаш во кинеските продавници нека си побара.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom