Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Abe kupi si mashina za kafe ili pij tursko. Toa kafeto sto izleva od tie filterite e poslednoto neshto sto bi go pijal.
Ааааа не оние инстант кафе (нескафе/јакобс/2у1/3у1) тие се последно нешто
Ова е претпоследно :)

си ја изгубив десната слушалка..
Кај можам да купам една? Има ли опции такви. Буквално нови ми се.
Имам Redmi Buds 6 Litе
-Ск

си ја изгубив десната слушалка..
Кај можам да купам една? Има ли опции такви. Буквално нови ми се.
Имам Redmi Buds 6 Litе
-Ск
Ќе најдеш ваљда на истото место каде што продаваат и една чорапа,една патика, една ракавица ...

Ми треба превоз до Грција ама преку недела. За сега
Кај да најдам? Ве молам броеви
Или ако неќете овде, ќе ви пишам, или пишете.

Сакам да прашам дали има некаков автобуски превоз,комбе или слично од Скопје до аеродромот и обратно некакви линии. Некоја агенција или слично некој што врши таков превоз да неплаќаме такси и колку би чинело ако некој има искуство автобускиот и такси превозот од Карпош. Благодарам

Сакам да прашам дали има некаков автобуски превоз,комбе или слично од Скопје до аеродромот и обратно некакви линии. Некоја агенција или слично некој што врши таков превоз да неплаќаме такси и колку би чинело ако некој има искуство автобускиот и такси превозот од Карпош. Благодарам
Porano imase od GTC do aerodrom avtobusi koi bea nekolku pati vo denot (ne premnogu cesto) istoto cinese okolu 200 denari po covek.
Proveri na stranata na skopski aerodrom

Kombe ili slicno ne sum zapoznaen da imalo

Автоматски споено мислење:

Ми треба превоз до Грција ама преку недела. За сега
Кај да најдам? Ве молам броеви
Или ако неќете овде, ќе ви пишам, или пишете.
https://www.facebook.com/stojce.gjeorgievski повели

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom