Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Кај може да се најде ваква машина циркулар за дрво, дали некој знае продавница или било каде? итно ми треба
6e2c8y.jpg

Ако си од Скопје , провери во хубо или бриколаж .
Јас сум од внатресноста на Македонија , така да доклку сигурно има обавезно доагам, се надевам си видел дека има сеуште

Zdravo na site !!!!!!
Da prasam kade ima proizvodi na gillette vo Makedonija?
Potocno mi treba gillette fusion proglide manual razorot i after shave lotion... Ako nekoj nesto znae slobodno neka kazuva... fala mnogu

Attachments

• fusion.jpg
    fusion.jpg
    111,2 KB · Прегледи: 42
на Лукоил бензинска имам видено, и у поголеми маркети има

Sent from my 6036Y using Tapatalk

Во секоја просечна парфимерија има.

Каде можам да најдам интересни прекривачи за кревет, максимум до некаде 1500-2000 денари?
Поминав неколку продавници (Fabress, JYSK, Стружанка, таа една кај Малага, доле у Рамстор тие...) и секаде се продава прекривач во форма на јорган во кој се става ќебе, или пак е дел од комплет постелнина кој чини над 50 евра.
Мене ми треба само прекривач. Веќе имам еден од JYSK и гледам дека и после 2 години уште истиот го продаваат и нема ништо ново.
Благодариме.

Zdravo na site !!!!!!
Da prasam kade ima proizvodi na gillette vo Makedonija?
Potocno mi treba gillette fusion proglide manual razorot i after shave lotion... Ako nekoj nesto znae slobodno neka kazuva... fala mnogu
Na zeleno pazarce ima i mislam deka se najeftini, istiot go koristam ijas i od tamu si kupuvam

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom