-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.facebook.com
Енивер ин скопје?
Прегледај го приврзокот 31846
Во NIKO
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Енивер ин скопје?
Прегледај го приврзокот 31846
Мислам во продавниците на Метро има, или пак побарај во Веро/Тинекс би требало да има![]()
Ми треба Жив за чување , не за јадење .
A бе со www нешто почнуваше мислам, после имаше нешто на средина пишувано, ич не ми текнува како беше, после знам .com се додаваше на крајот, и мислам, ама не ме држи за збор дека и после .com имаше уште две три букви(ама за ова не сум сигурен). А знам има таква страна, и знам дека можеше да порачаш од тие апчината. :smir:2. Дали ја знае некој веб страната од некои апчиња (појма немам како се викаат) што се порачуваат преку нет (околу 650 денари биле 12 комада)
1. Каде можам да најдам од кафето ВитаГолд?
2. Дали ја знае некој веб страната од некои апчиња (појма немам како се викаат) што се порачуваат преку нет (околу 650 денари биле 12 комада)
A бе со www нешто почнуваше мислам, после имаше нешто на средина пишувано, ич не ми текнува како беше, после знам .com се додаваше на крајот, и мислам, ама не ме држи за збор дека и после .com имаше уште две три букви(ама за ова не сум сигурен). А знам има таква страна, и знам дека можеше да порачаш од тие апчината. :smir:
Kаде во Ченто поточно се наоѓа Велчево меанче?