Каде има најдобра скара во Македонија, воопшто?

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
У К-а има ем ефтина ем добра скара, барем ние фубалерите се накркавме поле утакмицата.
Инаку, има една во Берово се вика "Мрс", ненормално обра скара.
Во Прилеп во "Огниште" има најубава скара!!
Во Кочани на браната на мало магаре т.е. Прле на скара, мммммммм!!!

Олимпик АС кај АМСМ во Скопје, во Центар, карши капиштец, веднаш до бензинската, џигер вом марамица, пастрмајлија (вечешка), увијачи, вешалици, дом. колбавчиња, мммм!!

Corleone напиша:
"Kaj Zlate"...em ekonomicno em ubavo...... :D

`Кај Злате` екстра скара има,секогаш е тазе,цените се смешни,бевме друштво пред некој ден десетина души и се убивме од јадење пиење сит е и на крај 3000 плативме...кој не бил а има намера , нека проба крокети,домашна кобасица и разбира се МЕТРО ПИВО м м м

a-pin-dim напиша:
Vo Stip kaj i da odis sekade e ubava skarata :o)
Аман бе Диме, зарем не е доста тоа што имате најубава пастрмајлија - па сега мора и најубава скара да имате? :wink:

Garfield напиша:
Олимпик АС кај АМСМ во Скопје, во Центар, карши капиштец, веднаш до бензинската, џигер вом марамица, пастрмајлија (вечешка), увијачи, вешалици, дом. колбавчиња, мммм!!

Poshtuem :!: :!: :!: :aplauz: :aplauz: :aplauz:

Пилешките прсти во КРИГЛА , со сосот од мед и сенф мислам :cuc:

SeaGull напиша:
Vidi ja temata: Kade ima najdobra skara, a ne najdobra hrana !
ту па и ти ама си буквалиста...ми се свиѓаат прстите во `кригла` биле тие на скара или не...

head напиша:
`Кај Злате` екстра скара има,секогаш е тазе,цените се смешни,
Цените и не се баш толку смешни, а скарата е одвратна!

Помфритот е стварно ужасен, не личи на помфрит, секогаш е бајат.

Месото е просек накај подпросек.

Kako moze da ne ste prebirlivi za skara? Pa i te kako prai razlika kade jadesh meso.

Vo Stip ne e sekade dobra Dime :)

Kaj ima dobra Pastramajlija tamu ima i dobra skara a toa se samo nekolku mesta: Kaj Necko, kaj Zaki (skara zakon, duri bolja od pastramajlijata koja ja pravat), kaj Ihmet - poslednive 20 godini site tri mesta se zakon, nikogash ne odmaknale. Ostanative, od vreme na vreme ke se pronikne nekoj koj pravi neshto dobro, ama ko ne gi biva za biznis majstorot ke im zamine i tolku.
Dobri pastramajlii kaj Grofo.

Ajde trk site za Stip, em makfest em pocnaa mesecite so "R" a OBDN ke ve pcova site po red od denes pa do Maj.

Во Скопје се поштуваат увијачите во "КА", абе увијач - калабастер, на оволкав, башка вкусен!

За кебапчиња - во "Дане".

вака, кај злате во ск е 0 спрема "чичко таљо" или "китка" во демир хисар, кај чичко таљо секој ден има паркирано коли од цела македонија, и повеќето идат СПЕЦИЈАЛНО за скара(прајме муабет за мелено,кремендали,вешалици....)

Мене навистина не ми е јасно како може некој да ја фали скарата кај Злате.

Еј, и џигерот кај Љуц рулз!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom