Каде и со кого?

• Креатор на темата Креатор на темата Маwечко
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Замислете дека добивате патување за двајца,во најлуксузен хотел,приватна плажа и се нај нај...каде би одбрале да патувате и кого би земале со себе?И зошто баш таму и со таа личност?

Со девојката во Рим. Рим пред се ми изгледа како романтичен град. Ќе се утепам од јадење пица, ќе отидам и на една утакмица фудбал, ќе посетам многу места, едноставно според мене, таму како што ќе си поминам, нигде на друго место:helou:

so devojkata (koja ja nemam :pos: ) a bi otisol na mediteranot (Monte Carlo, Roma, Nica)

Дефинитивно на ибица ..со прекрасните плажи целодневните журки а со мене би земал една особа која пред се ке има малце откачена жичка у глава и која знае да се смее и да ужива во животот.
Зошто баш неа или баш таква... бидејки добро ке се уклапа со мојот темперамент. а ибица би ги задоволила нашите вкусови за прекрасни животни искуства

Малдиви ( воодушевена сум од ова место :nesum: ). Зошто баш таму? Бидејки не живеам на некое топло место, немам море/езеро покрај мене и давам се за да ги имам овие неколку работи покрај мене барм на кус период.

Би го зела тој шо го сакам ( се разбира само ако он сака) али не ми се верува да одбија таква понуда. Заошто баш него, па не можам една другарка, ќе се лутат другите, а и со него би ми било многу поубаво сигурно ... :zlo:

Незнам зашто али од секогаш сум голем ќејф ми било да одам на Тенерифе. Па затоа би го избрала тоа место. Убава пешчана плажа, чисто и убаво море, скапи хотели...ммм убавини...А со кого би идела...хмм...па мислам дека тоа би било со дечкото.

Маурициус со Анастазија. - Сигурен сум дека нема да одбие. И покрај тоа што она сака да иде во Јапан.
сега ке ме прашата зошто маурициус?
Најпусто е, најегзотично е, најдалечно е, највеке бубачки има... уффф сакате слики?

а зошто баш со Анастазија, затоа што сум сигурен дека само со неа би си поминал најубаво и незаборавно.

Со дечко ми во Бразил.Зошто со него?Затоа што му треба таков одмор на него исто како и мене.Би уживале.Поготово Копакабана..:vozbud:мх мх мх

Bilo kade negde na more, na nekoj ostrov ili mozebi Majami Karibi ne e loso i toa:pos2::vozbud: so edna osoba ili drustvo zasto ne sum mnogu romanticen tip taka da so drustvoooo:vozbud::vozbud:

Ја би избрала Мајами, убаво ми звучи :) со Buterfly зашто знам дека супер ќе си поминам :)

Definitivno bi odela na pat okolu svet bidejki nemozam da odvojam samo edno mesto vo koe sakam da odam,sakam da go vidam cel svet i bi go zela deckomi koj sega go nemam:D.Sepak na takvo patuvanje bi sakal da odam so licnosta koj ja sakam,so drugarki nemozam posto da zemam edna ke se lutat drugite,so sesti nemozam zosto ako zemam edna ke se luti drugata i obratno.Znaci idealno bi bilo so decko:back:

Дефинитивно на Хаваите, а со себе би ја зела најдобрата другарка затоа што знам дека со неа ќе си поминам најубаво и најинтересно.

На Мачу Пикчу со бившата девојка. Премногу сакам стари нешта, а и она исто така :)

Со дечко ми, на напуштена плажа. Каде било.:)

Скулгрл напиша:
Бидејќи не е напоменато дека мора само една личност да се земе, би собрала огромно друштво, кучињата (моето-Ралфи и тие од пред зграда-Белка, Црнка, Натка, Мецана, Енџи, Шаре и ’Ртот) и нормално-дечко ми.:)

Каде? Не е толку битно, само да има напуштена песочна плажа за кучињата да можат да си трчкаат по обала, ние да се шетаме по песокот за подоцна да направиме бич парти со друштвото.:peace:

Замислете дека добивате патување за двајца
:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom